İsmail Küçükkaya İBB Sözcülüğüne soyundu: Eleştirileri böyle savurmaya çalıştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Rize ziyaretinde Nagehan Alçı'yı davet etmesi birçok kesim tarafından eleştirildi. Bu eleştiriler CHP tarafından pek önemsenmese de İsmail Küçükkaya'nın gelen eleştirileri savurmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığına aday olacağı iddialarından sonra yaptığı Rize gezisi tepki çekti...

İmamoğlu'nun Karadeniz turu kadar yolculukta davet ettiği Nagehan Alçı da bu tepkilerin büyümesine neden oldu.

"İMAMOĞLU'NUN KEYFİ YERİNDE"

Sosyal medyada bu konu derin bir yer tutarken, CHP tarafından gelen açıklamalar da vatandaşı kızdıracak cinsten oldu. 

İBB Sözcüsü Murat Ongun, yaptığı açıklamada tepki gösteren kesmi önemsemediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Sayın başkan onay vermeseydi ben bu geziyi düzenleyebilir miydim? İmamoğlu'nun keyfi yerinde. O, bu tartışmalara bakmıyor. Biz genel fotoğrafın bütününe bakıyoruz."

KÜÇÜKKAYA SAVUNMAYA GEÇTİ

Murat Ongun'un açıklamalarını canlı yayında sunan FOX sunucusu İsmail Küçükkaya'nın ise gelen eleştirileri savuşturmaya çalışması dikkat çekti.

Küçükkaya, bu olayı değerlendirirken adeta İBB sözcülüğüne soyundu ve CHP medyasından gelen tepkilerin önünü kesmeye çalıştı.

Öte yandan İBB Sözcüsü Murat Ongun, bu olaya tepki gösteren kesimleri hiç önemsezken Küçükkaya'nın bu denli savunmaya geçmesi dikkatlerden kaçmadı

 

 

 

 

İsmail Küçükkaya İBB Sözcülüğüne soyundu: Eleştirileri böyle savurmaya çalıştı ile ilgili etiketler CHP İsmail Küçükkaya Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.