İsmail Koncuk ile Ümit Özdağ yeni parti kuruyor

Siyaset kulislerinde bomba haber! İYİ Parti'den istifa eden Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Ümit Özdağ yeni bir parti kuracaklarını açıkladı.

Adana Bağımsız Milletvekili İsmail Koncuk, kuracakları parti ile ilgili İsmail Saymaz'a açıklamalarda bulundu.

Ümit Özdağ ile beraber hareket ettiği konuşulan İsmail Koncuk, “Evet partileşmek adına çalışma yapıyoruz. Ciddi sayıda bir kararsız milliyetçi ve Atatürkçü kitle var. Boşluğu doldurmak lazım. Türkiye bunlara mahkum olmamalı.” diye konuştu.

İYİ PARTİ'DEN AYRILMIŞTI

16 Kasım'da TBMM'de bir açıklama yaparak partisinden istifa ettiğini açıklayan İsmail Koncuk, "Bir yandan kürsüden kamuoyuna 'demokrasi' vurgusu yapılırken, diğer yandan bırakın demokrasiyi insanlıkla ve siyasi ahlakla ilgisi olmayan olayları yaşadık. Bu partiye emek vermiş dava arkadaşlarımız, milletvekillerimiz bizzat Genel Merkez talimatı ile birçok il başkanınca dağıtılan kara listelere alınarak açıkça aşağılanmış, tasfiye edilmeye çalışılmıştır" diye zehir zemberek sözler ili pertisinden ayrılmıştı.

Kurucuları arasında yer alan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ partisinin FETÖ ve HDP politikalarından rahatsız olduğunu olduğunu belirtmişti.

İstanbul İl Başkanı hakkında FETÖ'cü iddiasında bulunan Özdağ, daha sonra partiden ihraç edilmişti. Mahkeme kararı ile ihracını bozduran Özdağ, İYİ Parti'ye geri dönmüştü.

 

İsmail Koncuk ile Ümit Özdağ yeni parti kuruyor ile ilgili etiketler İYİ Parti Ümit Özdağ ismail koncuk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.