'Sapık şeyh' olayında bir operasyon mu var?

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın 12 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismar suçundan tutuklanmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, diğer tarikatların ve cemaatlerin de bu olaya ses çıkarması gerektiğini vurguladı. Kılıçarslan 'bir operasyon yapılıyor' olabileceğine dair uyarıda bulunarak, ''Bir şey deniyorlar ama bu Fatih Nurullah denen y** ihalesi bize değil Oda TV'ye kalır, uyandırayım.'' ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail KılıçarslanUşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın, Sakarya'da 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunması ve akabinde tutuklanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kılıçarslan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bu olayın Birgün, Odatv gibi kurumlar tarafından servis edilmesinin altında bir şey yattığını belirterek,  ''Yeni kurulmuş bi tane operasyon hesabı asılsız bir tweet atıyor, 'sermayesi belirsiz' Birgün haber yapıyor, Fetö P.İ.Ç'i Adem Yavuz Arslan da beğeniyor. Bir şey deniyorlar ama bu Fatih Nurullah denen yavşağın ihalesi bize değil Oda TV'ye kalır, uyandırayım.'' dedi.
Kılıçarslan paylaşımında bir de görsel paylaştı.

'Sapık şeyh' olayında bir operasyon mu var?

Sözlerine, ''Ortada fol yok yumurta yokken 2016'da Uşşakiler 'bu yavşaktır' diye bildiri yayınladı. Ben 2017'de müstakil yazı yazdım. Cübbeli bağıra çağıra bunun yavşaklığını anlattı. Oda TV ile bu malın etrafına toplanan sürü hariç Fatih Nurullah'a şeyh diyen de görmedim, adam diyen de!'' ifadeleriyle devam eden Kılıçarslan 'uyanık olunması çağrısı' yaparak,

''Ama bugünkü yazımda da anlattım. Ahsen TV, Yasin Bursevi, Tuncer Çiftçi, Ebu Haris ve nicesi. Bunların tamamı Fatih Nurullah gibi kullanışlı aparatlara dönüşebilecek tipler. 

Bir de benim canım seküler kardeşlerim. İt yavşak takımına bakıp dinden soğuyacağınıza, dine bakıp bu it yavşak takımından soğuyun. Deneyin bunu, rahat edersiniz.'' dedi.

İşte İsmail Kılıçarslan'ın tweetinde bahsettiği yazıdan ilgili bölüm;

VEYİS ATEŞ NİÇİN HAKLI?

''Çok üzüldüm kadim dostum Veyis Ateş’in o beyanını görünce. Şöyle diyor: “E’ hadi ama; bekliyoruz. Hepinizin dergisi, vakfı, derneği, STK’sı var; onların da sosyal medya hesapları var, biliyoruz. Bi’şi söyleyin, bi’şi yazın, lanetleyin, ‘biz ondan, o mel’un bizden değil’ deyin. Size inananların yüzünü yere düşürmeyin; Diyanet’in yaptığı gibi; e’ hadi.” Ne için kuruyor bu satırları Veyis? Şeyhlikle uzaktan yakından alakası olmayan, madrabaz, aşağılık ve en son çocuk tacizcisi olduğu da ortaya çıkan Fatih Nurullah pisliği için. Çağrı yaptığı yerler nereler peki? Temsil kabiliyeti olan dini yapılar. Gelenekli tarikatlar, modern cemaatler, koca hocalar vd. Diyor ki yani: “Yahu tarikatlar, cemaatler, çevreler, oluşumlar. Ses verin. Şimdi değilse ne zaman? Bugün değilse hangi vakit?''

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

'TARİKAT LİDERİ OLARAK PAZARLAMAYA DEVAM EDİYOR'

Öte yandan Sabah gazetesinden Kenan Kıran da Odatv'nin 4 yıldır, sahte şeyhi 'Tarikat lideri' olarak haberleştirdiğini ifade etti. 

Uşşâki Vakfı ise; 5 Ekim 201615 Şubat 201824 Şubat 201816 Mart 20182 Eylül 2020 ve 4 Eylül 2020 tarihlerinde yapmış olduğu açıklamalarla 'Fatih Nurullah Efendi' olarak bilinen Eyüp Fatih Şağban ile hiçbir irtibatı ve alâkalarının bulunmadığı açıklamıştı.

İşte Kıran'ın o paylaşımı;

'Sapık şeyh' olayında bir operasyon mu var? - Resim : 2

'Sapık şeyh' olayında bir operasyon mu var? ile ilgili etiketler İsmail Kılıçarslan Yeni Şafak Sakarya Taciz cinsel istismar OdaTV şeyh fatih nurullah
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.