İsmail Kartal'ın yerine Fenerbahçe'de as hoca adayı Löw yedeği Jesus

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal belirsizliği yaşanıyor. Son olarak Galatasaray derbisinde elde edilen 2-0’lık zafer sonrasında yeni sezon için yeni isimlerin ön plana çıkması bekleniyor.

2021-2022 Süper Lig sezonunda sona doğru yaklaşılırken İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’deki belirsizliği yerini koruyor. Sarı lacivertlilerde oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Kartal’ın yenilmezlik serisi ise devam ediyor.

8 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik alarak ikincilik hedefine doğrudan ulaşmayı hedefleyen Kartal’ın gelecek sezondaki akıbeti şimdiden merak ediliyor. Bazı sarı lacivertli taraftarlar hocanın kalmasını isterken bazıları ise daha tecrübeli bir ismin gelmesini bekliyor.

İsmail Kartal'ın yerine Fenerbahçe'de as hoca adayı Löw yedeği Jesus

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve ekibi, İsmail Kartal'a teknik heyet dışında bir departmanda görev teklif ederek, bünye içerisinde tutmayı düşünüyor. Kartal'a, Altyapı Koordinatörlüğü ya da Futbol Direktörlüğü gibi pozisyonların önerilmesi ihtimali masada duruyor.

Kartal ile F.Bahçe arasındaki birlikteliğin son hali sezon sonunda Koç ile yapılacak görüşmenin ardından netleşecek. Ancak F.Bahçe, Löw ve Jesus başta olmak üzere birçok yabancı hocayla temas halinde. Son olarak Portekiz basını, F.Bahçe'nin Jesus'a 3 milyon Euro önerdiğini ancak tecrübeli çalıştırıcının 5 milyon Euro istediğini belirtti.

İsmail Kartal'ın yerine Fenerbahçe'de as hoca adayı Löw yedeği Jesus - Resim : 2

Tecrübeli hoca, başkan ile yapacağı görüşmede antrenman performansları ve gelecek sezon için transferde yapılması gerekenler dahil olmak üzere geniş bir rapor sunacak.

İsmail Kartal'ın yerine Fenerbahçe'de as hoca adayı Löw yedeği Jesus ile ilgili etiketler Fenerbahçe İsmail Kartal Löw jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.