İsmail Kartal'dan büyük başarı: Fenerbahçe tarihinin en iyi Türk hocası!

Fenerbahçe'de göreve geldiği günden itibaren takımın performansını arttıran İsmail Kartal, son olarak derbide ezeli rakip Galatasaray'ı devirdi. Kartal, bu sonuçla birlikte ulaşılması güç bir puan ortalaması tutturdu.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Galatasaray'ı ağırladı. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Sarı-Lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe tarihinin en başarılı yerli hocası olmayı başardı.

Fenerbahçe'nin başında çıktığı 46 müsabakada 101 puan toplayan Kartal, Süper Lig tarihinde Fenerbahçe’yi en az 15 maçta çalıştıran yerli teknik direktörler arasında en yüksek puan ortalamasına sahip teknik direkör konumuna yükseldi.

FENERBAHÇE KARTAL İLE ZİRVEYE UÇTU

Ayrıca İsmail Kartal’ın göreve geldiği Ocak 2022 tarihinden bu yana Süper Lig’de en fazla puan toplayan takım olan Fenerbahçe (27), bu sezon ilk kez üst üste oynadığı dört karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

 

 

 

İsmail Kartal'dan büyük başarı: Fenerbahçe tarihinin en iyi Türk hocası! ile ilgili etiketler Fenerbahçe İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.