İsmail Kartal: Trabzonspor iyi ama biz de iyiyiz. 90 dakika destek istiyorum

Fenerbahçe - Trabzonspor maçına doğru.... İsmail Kartal: "Planlarımız var. Trabzonspor iyi ama biz de iyiyiz. Kendi taraftarlarımızın önünde, onların bize katacağı enerjiyle, verecekleri eşsiz destekle biz çok daha iyi mücadele edeceğiz ve maçı kazanmak için oyuncularımızla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımız takımımıza lütfen güvensin, inansın. 90 dakika destek istiyorum. Onları mahcup etmeyeceğiz."

Fenerbahçe - Trabzonspor maçına doğru.... Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor derbisi öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi...

Trabzonspor maçının önemli ve zor bir karşılaşma olacağını dile getiren Kartal, "Planlarımız var. Trabzonspor iyi ama biz de iyiyiz. Kendi taraftarlarımızın önünde, onların bize katacağı enerjiyle, verecekleri eşsiz destekle biz çok daha iyi mücadele edeceğiz ve maçı kazanmak için oyuncularımızla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımız takımımıza lütfen güvensin, inansın. 90 dakika destek istiyorum. Onları mahcup etmeyeceğiz. Bu maç Fenerbahçe'nin birlikteliği, geleceği için bir başlangıç olabilir. Onları memnun edecek bir futbol ve karakter ortaya koyarsak arkasının gelebileceğini düşünüyorum. Bu camianın en büyük gücü taraftarlarıdır. Pazar günü onları bekliyorum. Bu maçı taraftarlarımızla oynayacağız" diye konuştu.

FENERBAHÇE'DE HEDEF 4'TE 4

Son 3 maçta galip geldiklerini aktaran İsmail Kartal, "Kaybettiğimiz birkaç maçı daha kazanabilirdik diye düşünüyorum. Slavia Prag maçlarını kabul etmemiz lazım orada bizden üstün oynadılar ama lig ve kupa maçlarını oyun olarak kazanabilirdik. Elimizdeki oyuncularla en iyiye ulaşabilmek bizim hedefimiz. F.Bahçe ruhuyla mücadeleye çalışıyoruz. Takım içindeki oyuncularla iletişimde çok daha iyi duruma geldik. Maç kazanmanın vermiş olduğu rahatlıkla takımın özgüveni yerine gelmeye ve psikolojik olarak üstüne koymaya başladı. Hiçbir şey dünden bugüne bir anda değişmez. Zamanla yarışıyoruz. İyi yolda ilerliyoruz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal: Trabzonspor iyi ama biz de iyiyiz. 90 dakika destek istiyorum

ARDA GÜLER AÇIKLAMASI...

İsmail Kartal, Arda Güler konusunda yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını dile getirerek, "Arda bizim evladımız. İçten gelerek konuşan bir inanım. Cümleleri cımbızla alıp başka yerlere çekmek doğru değil. Söylemek istediğim çok net. Arda bu camianın evladıdır. Bizden önceki hocalarına teşekkür ettim, biz de Kulübün politikası doğrultusunda ilk 11'de oynattık, camiamız da desteklerini gösterdiler. Ertuğrul'u (Çetin), Çağtay'ı (Kurukalıp) da oynattık. Hepsi bizim değerlerimiz. Ülkemizin futbol ikliminde genç oyuncuları korumak, kazanmak, Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna faydalı olmaları için bunların iyi planlanması gerekir. Hangi maçta Arda'yı 11'de başlatabiliriz diye planlıyoruz. Arda'nın fiziksel olarak anatomisi henüz gelişmeye devam ediyor. Daha güçlenmesi gerekiyor, eksikleri var. Arda oynadı, bundan sonra takım için önemli bir oyuncu olacak. Maçına zamanına göre oynayacaktır. Benim kalbim ve ne söylemek istediğim belli" diye konuştu.

Kartal, göreve geldiği günden bu zamana 12 oyuncunun A takım idmanında yer aldığını dile getirerek, "Kasımpaşa maçında İrfan Can Kahveci bizim için değerli bir oyuncu. Altyapıda Arda 8-10 ve iç pozisyonlarında oynadı. İkisiyle de konuştuk. Arda'yı biraz içte oynattık sonrasında İrfan ile yer değiştirdik. Takımdaki ağabeyleri de Arda'ya çok yardımcı oluyor. Bunlara alışacak, yeri gelince oyun içinde pozisyonu değişecek. O da bunlara adapte olacak. İrfan da Arda'yı oyun içinde yönlendirdi" diye konuştu.

"LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRMEK HEDEFİNDEYİZ"

Ligi iyi bir yerde bitirmeyi amaçladıklarını dile getiren Kartal, "Fenerbahçe'nin hedefleri bitmez. Şu anda ligi en iyi yerde bitirmek hedefindeyiz. Liderle bu hafta kendi evimizde oynayacağız. Sezon sonuna kadar önümüzdeki bütün maçları kazanmaya çalışacağız. Taraftarlarımızın da beklentisi bu takımın ligi en iyi yerde bitirmesi. Seneye bu takımın Avrupa kupalarına gitmesini sağlamamız lazım. Bir taraftan da gençleri monte etmemiz lazım. Sezon sonu buraya transferler olacak" ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal: Trabzonspor iyi ama biz de iyiyiz. 90 dakika destek istiyorum ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor İsmail Kartal Arda Güler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.