İsmail Kartal: Kayseri'ye 10 eksikle geldik ama hiçbir zaman bahane üretmedim

Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 90+8'de gelen golle 2-1 kazandıkları Kayserispor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Maçı kazanmak için bütün hamleleri yaptım, oyuncularım da karşılığını verdiler" dedi. Samet Aybaba ise şanssızlıklardan yakındı...

Konyaspor, 89. dakikasına 1-0 geride girdiği Kayserispor maçını 90+8'de gelen golle kazanmayı bildi. İki maçtır mağlup olan Yeşil-Beyazlılar, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak rahat bir nefes aldı. Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal maç sonu düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

“Buraya 10 oyuncudan yoksun geldik. Ama hiçbir zaman bahane üretmedim. Geçen hafta Sivas maçında kaybetmiş olmamıza rağmen tebrik ettim. Kayserispor maçına hafta içi taktik anlamda oyuncularımızı hazırladım. Çünkü sahada çalışacak zamanımız yoktu. Her mevkide oyuncularımın nasıl oynayabileceğini çok iyi anlattım. Maçı çevirebilmek için elimdeki imkanlar dahilinde hamleleri yaptım.

Elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde her mevkide kullanabilmek için çalışıyoruz. Bugün oyuncularım da ellerinden geleni yaptılar. Maçı kazanmak için bütün hamleleri yaptım, oyuncularım da karşılığını verdiler. Bugün baştan sonra iyi mücadele ettik, geriye düşmemize rağmen inancımızı kaybetmedik. Bugün çok önemli 3 puan aldık. Oyuncularıma, camiamıza, taraftarımıza armağan ediyorum.” 

AYBABA: KARŞIMIZA ENGELLER ÇIKIYOR

Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba: "Kazanamamanın verdiği stres, sahada oyuncularımı biraz etkiliyor. Ama bugün oyun içerisinde 2 topumuz direkten döndü, bir gol attık. İkinci yarının kırılma anı Lennon’un ikinci sarı karttan oyundan atılması. Sonrasında takımımızın penaltısı var. Bu işlerin içerisinden nasıl çıkacağız bilemiyorum. Karşımıza engeller çıkıyor. Oyuncularım eşlinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar, büyük bölümde de yapıyorlar. Çok sık maçlar var artık. Toparlanıp kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız.” 

İsmail Kartal: Kayseri'ye 10 eksikle geldik ama hiçbir zaman bahane üretmedim ile ilgili etiketler Konyaspor Kayserispor İsmail Kartal Samet Aybaba
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.