İsmail Kartal ile Arda Güler'in antrenman görüntüsü gündem oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile genç yıldız adayı Arda Güler'in antrenmandaki görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Antrenmanda tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal'ın Arda Güler'e "Aynı senin gibi orta açıyorum değil mi?" demesi dikkat çekti. Detaylar haberimizde...

Süper Lig'de vites attıran ve oynadığı son 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik alan Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Son olarak Kayserispor deplasmanında 4-0'lık galibiyetle 3 puanı alan Sarı-Lacivertliler puanı 56 yaparak 3. sıraya yerleşti.

10 Nisan'da oynanacak Galatasaray derbisi için hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'nin antrenmanında teknik direktör İsmail Kartal ile Arda Güler arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. 

Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan videoda, İsmail Kartal'ın genç yıldız adayı Arda Güler'e asist yaptığını ve ardından "Arda, aynı senin gibi orta açıyorum değil mi?" dediği görüldü. Bu anlar kısa süre içinde sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarlar tarafından beğeni topladı.

 

İsmail Kartal ile Arda Güler'in antrenman görüntüsü gündem oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Arda Güler İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.