İsmail Kartal'ın Erzurum macerası 5 gün sürdü

Fenerbahçe aradığı güvenilir, işlere fazla karışmayacak, sesini çıkarmayacak gölge teknik direktörü Erzurum'da buldu... Emre Belözoğlu'nun takımın başına getiren ancak UEFA Pro-Lisans sahibi bir başka teknik adama da ihtiyaç duyan Sarı-Lacivertliler "evin oğlu" formülünü devreye soktu.

BB Erzurumspor, 5 gün önce takımın başına getirdiği teknik direktör İsmail Kartal'la yolları ayırdı. Sezona Mehmet Özdilek'le başlayan, ardından da Hüseyin Cimşir ve Mesut Bakkal'la yola devam eden Mavi-Beyazlılar, 4. teknik direktörüne de veda etti.

İsmail Kartal'ın ayrılma nedeninin Fenerbahçe'den gelen teklif olduğu öne sürüldü. Erol Bulut sonrası takımın başına geçen Emre Belözoğlu'nun UEFA Pro-Lisans'ı olmaması nedeniyle ufak çaplı bir kriz yaşayan Sarı-Lacivertliler, Pro-Lisans sahibi bir teknik adamı kulübeye getirmek zorundaydı. Geçen sezon altyapıdan Tahir Karapınar'a bu görevi veren Fenerbahçe bu kez Belözoğlu'nun kendi formulünü devreye sokmasına karar vermişti.

İddialara göre İsmail Kartal'ı arayan Emre Belözoğlu, kendisine gölge teknik direktörlük teklif etti. 2014-15 sezonunda Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak 46 maça çıkan Kartal da bu teklifi kabul edip, Erzurumspor yönetiminde affını istedi.

Süper Lig'de 30 hafta geride kalırken 27 puanla 19. sırada bulunan Doğu Anadolu ekibi, küme düşmeme savaşında yine hocasız kaldı. Mavi-Beyazlılar milli ara nedeniyle yeni hocasıyla Antalya'da kampa girmiş, kamp bugün sona ermişti.

İsmail Kartal'ın Erzurum macerası 5 gün sürdü ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erzurumspor Emre Belözoğlu İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.