İsmail Kartal: Daha iyi orta yapacak oyunculara ihtiyaç var

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçın ilk 25-30 dakikasına iyi başladıklarını belirterek, "Disiplinli oynadık. Sonrasında Antalyaspor maça ortak oldu. Oyuncular sakatlık ve hastalıktan sonra tam hazır değiller. Sonradan oyuna girenler de ellerinden geleni yaptılar. Evet, hücum bölgesinde üretken değiliz. Daha iyi orta yapacak oyunculara ihtiyaç var. Ufak ufak hem fizik, hem savunma organizasyonu olarak Fenerbahçe'yi istediğimiz yere getireceğiz" dedi.

Fenerbahçe'nin başına 6 aylığına geçen ve ilk maçında Antalyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan teknik direktör İsmail Kartal, maçın ardından basın toplantısında konuştu.

Maçta iki takımın da iyi mücadele ortaya koyduğunu ifade eden İsmail Kartal, "Maalesef ikinci yarıya iyi başlayamadık. Antalya üzerimize geldi. Değişikliklerden sonra oyuna ortak olduk. Sonrasında oyunun bazı bölümlerinde üstünlüğü ele geçirdik. Ardından gol geldi. Kalecinin sakatlanması nedeniyle zorunlu değişiklikler yaptık" dedi.

Antalya'ya kazanmaya geldiklerini, her zaman ve her yerde sahaya kazanmak için çıktıklarını sözlerine ekleyen İsmail Kartal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Maalesef bugün kazanamadık. Pas oranında rakipten çok fazla üstündük. Hücum alanında çok üretken değildik. Bu tarafımız eksikti. İyi olan tarafımız ise savunma ve disiplinli oluşumuzdu. Elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. 3 puanı çok istiyorduk olmadı. Rakip takımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Herkes bilsin ki biz iyi yolda olacağız. Aramıza katılacak oyuncularla daha güçlü, daha iyi sonuçlar alacak Fenerbahçe olacağına inanıyorum."

Kartal, maçta sakatlanan kaleci Berke Özer'in durumunun henüz belli olmadığını, yarın çekilecek MR sonucunda durumunun netlik kazanacağını sözlerine ekledi

"HÜCUM BÖLGESİNDE ÜRETKEN DEĞİLİZ"

Kaleye çekilen suçların azlığı yönündeki bir soruya ise Kartal, "Oyuncular sakatlık ve hastalıktan sonra tam hazır değiller. Sonradan oyuna girenler de ellerinden geleni yaptılar. Evet, hücum bölgesinde üretken değiliz. Daha iyi orta yapacak oyunculara ihtiyaç var. Ufak ufak hem fizik, hem savunma organizasyonu olarak Fenerbahçe'yi istediğimiz yere getireceğiz" dedi.

Takımdaki sorunun ne olduğu yönündeki soruya ise İsmail Kartal net yanıt verdi:

"Fenerbahçe olarak 3 kulvarda mücadele ediyoruz. Bu takımın o kadar da içi boş değil. Burada güçlü ve kaliteli oyuncular var. Belki ufak tefek aksaklıklar var. Bunu saklamıyoruz. Bunları düzeltmek bizim işimiz. Zamana ihtiyaç var. Medya, taraftar sabırlı olmalı. Takımı en iyi şekilde düzelteceğimize inanıyorum."

İsmail Kartal: Daha iyi orta yapacak oyunculara ihtiyaç var ile ilgili etiketler Fenerbahçe Antalyaspor İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.