İsmail Hakkı Karadayı'nın ölüm sebebi belli oldu! Hastaneden açıklama geldi...

88 yaşında hastanede vefat eden Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 22'nci Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı'nın ölüm sebebi açıklandı. Hastaneden yapılan açıklamada, Karadayı'nın multipl organ yetmezliği ve septisemi nedeniyle vefat ettiği belirtildi...

22. Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı'nın, tedavi gördüğü hastanede multipl organ yetmezliği ve septisemi nedeniyle vefat ettiği açıklandı.

Kadıköy Florence Nightingale Hastanesinden yapılan açıklamada, Karadayı'nın bir süredir kanser tedavisi gördüğünün altı çizildi.

Hastaneden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Eski Genelkurmay Başkanımız İsmail Hakkı Karadayı, multipl organ yetmezliği ve septisemi nedeniyle hayatını kaybetti. Karadayı bir süredir metastatik kanser nedeniyle kemoterapi tedavisi görüyordu. Son hafta terminal dönemde yoğun bakımda tedavisi devam eden Karadayı bugün saat 11.45'te vefat etti."

İsmail Hakkı Karadayı'nın ölüm sebebi belli oldu! Hastaneden açıklama geldi... ile ilgili etiketler Genelkurmay ismail hakkı karadayı organ yetmezliği septisemi florence nightingale
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.