İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran aşkı belgelendi!

Kısa süre önce Duygu Kumarki ile olan ikinci evliliğini de bitiren ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun adı meslektaşı Merve Çağıran ile aşk dedikodularına karışmıştı. Hacıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden Çağıran'la birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşarak iddiaları doğruladı.

Duygu Kumarki ile olan 4 yıllık evliliğini kısa bir süre önce bitiren oyuncu İsmail Hacıoğlu, meslektaşı Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başladı.

Ünlü oyuncu ilişkisini paylaştığı bu kareyle ilan etti. Hacıoğlu, paylaşımına "10 üzerinden 12 siyah beyaz" notunu düştü.

İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran aşkı belgelendi!

Çiftin arkadaşlığı birlikte rol aldıkları başarılı yapım ‘Çocuk’ dizisinin setinde başlamıştı.

 

 

İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran aşkı belgelendi! ile ilgili etiketler Merve Çağıran boşanma evlilik İsmail Hacıoğlu Aşk Duygu Kumarki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.