İsmail Hacıoğlu neden boşandı? Merve Çağıran ile aşk mı yaşıyor?

Geçtiğimiz günlerde boşanma kararı alan İsmail Hacıoğlu ile aynı dizide oynadığı Merve Çağıran'ın aşk yaşadığı iddia ediliyor. İsmail Hacıoğlu neden boşandı? Merve Çağıran ile aşk mı yaşıyor?

İsmail Hacıoğlu neden boşandı? Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun Çocuk dizisinde birlikte oynadığı Merve Çağıran ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran'ın birlikte Bozburun'da tatil yaptığı söyleniyor.

TEK CELSEDE BİTTİ

Bir süre önce ayrılık kararı alan çift, geçen cuma Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. tv100'de ekrana gelen Magazin Hattı'nın haberine göre çift adliyeye beraber gitti. Sabah saatlerinde olan duruşma başka bir davanın uzaması nedeniyle öğleden sonra görüldü.

3 yaşında Yemin adında bir kızları olan Hacıoğlu ve Kumarki, duruşma saatine kadar bir restoranda oturup bekledi. Duruşma salonuna beraber giren karı koca 10 dakika süren duruşmanın ardından adliyeden beraber ayrıldı.

BİR SÜRE DAHA AYNI EVDE

Boşandıktan sonra da Hacıoğlu soyadını kullanmaya devam eden Kumarki'nin bir süre daha kızları için eski eşiyle aynı evi paylaşacağı öğrenildi.

İsmail Hacıoğlu neden boşandı? Merve Çağıran ile aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler İsmail Hacıoğlu Merve Çağıran Aşk boşanma Duygu Kaya Kumarki
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.