İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki ayrılığında sebep Merve Çağıran mı?

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, Duygu Kumarki ile olan dört yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde noktalamıştı. Boşanmanın ardından Hacıoğlu ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.  Hacıoğlu'nun, "Çocuk" dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Merve Çağıram ile aşk yaşadığı iddia edildi.

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki ayrılığına, Hacıoğlu'nun Merve Çağıran'la ilişkisinin neden olduğu iddia edildi.

TATİL YAPTILAR

Hürriyet'ten Ali Keser'in haberine göre, ikili Bozburun’daki Sabrina’s Haus adlı otelde tatil yaptı.

Sürpriz tatil, akıllara “Boşanmanın nedeni Merve Çağıran mı?” sorusunu getirdi.

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki ayrılığında sebep Merve Çağıran mı?

4 YILLIK EVLİLİK 10 DAKİKADA BİTTİ

Bir süre önce ayrılık kararı alan İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki çiftİ, geçen cuma Beykoz Adliyesi’nde anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. Sabah saatlerinde olan duruşma başka bir davanın uzaması nedeniyle öğleden sonra görüldü. 3 yaşında Yemin adında bir kızları olan Hacıoğlu ve Kumarki, duruşma saatine kadar bir restoranda oturup bekledi. Duruşma salonuna beraber giren karı koca 10 dakika süren duruşmanın ardından adliyeden beraber ayrıldı.

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki ayrılığında sebep Merve Çağıran mı? - Resim : 2

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki ayrılığında sebep Merve Çağıran mı? ile ilgili etiketler boşanma evlilik İsmail Hacıoğlu Merve Çağıran Duygu Kumarki
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.