İsmail Güneş’in eşinden yürek burkan satırlar

Bugün, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun düşen helikopterinde yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş’in doğum günü. Güneş’in eşi Yasemin Karasu Güneş, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Bugün, 25 Mart 2009’da yılında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi yakınlarında Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun seçim çalışmalarını takip etmek üzere bindiği helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri İsmail Güneş’in doğum günü.

Güneş’in eşi Yasemin Karasu Güneş, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

İşte o yürek burkan satırlar:

"Bugün senin doğum günün yaşamana izin verseler idi, bugün 45 yaşında olacaktın. Tuluğhan ve Çağan babasız 11 yil geçirdi. Tuluğhan hayal meyal hatırladığı babası ile kendini avuttu.

Çağan ise hic bir zaman sesini dahi hatırlamadığı babasını hayallerinde severek geçirdi yıllarını ve geçirecekler...

Bense hakkım sonuna kadar helaldir. Bir gün incitmedin, kırmadın. Hayatınıda hayallerinide hep benim üzerime kurdun. Çocuklarla ilgili hayallerinide elimden geldiğince gerçekleştirdim ve gerçekleştirmeye çalışıyorum.

Yaşamana izin verseler idi dedim çünkü;

Çeneni kırdılar, kaburgalarını kırdılar sonrada donarak ölmen için 600 mt aşağı attılar. Niye çünkü tek ve güçlü bir tanıktın. Allahın takdir ilahisi ile hiç bir zaman sorunumuz olmadı, ama kul ve kulların parmağı ile hep sorunumuz var ve var olacak.

Ne gariptir ki 1 ay sonra da ölüm yıldönümün...

İyi ki Doğdun İSMAİL GÜNEŞ herkes de bir anı ve bir hoş seda bıraktın.

Önemli olan öldükten sonra tebessümle hatırlanmaktır..."

MEVLÜT YÜKSEL / ÖZEL HABERİsmail Güneş’in eşinden yürek burkan satırlar

İsmail Güneş’in eşinden yürek burkan satırlar ile ilgili etiketler Helikopter kazası Muhsin Yazıcıoğlu helikopter gazeteci ismail güneş mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.