İsmail Günaçar kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

İsmail Günaçar kimdir? Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni partisinin tanıtımını bugün Ankara'da gerçekleştirdi.Gelecek Partisi'nin 21 yaşındaki en genç Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar'ın yaşamı ise merak konusu oldu. Peki İsmail Günaçar ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

İsmail Günaçar kimdir? Yeni partinin ismi “Gelecek Partisi” olarak açıklandı.Ahmet Davutoğlu yeni partisinin tanıtımını bugün Ankara'da yaptı. Gelecek Partisi’nin kurucular kurulu listesinde dikkat çeken isimler arasında İsmail Günaçar yer aldı.

Partinin adı Gelecek Partisi, logosu ise çınar ağacı yaprağı olarak belirlenirken tanıtım toplantısında partinin kurucu üyeleri ilk kez kamuoyunun önüne çıktı.

İsmail Günaçar kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Salonda oturma düzeni de dikkat çekerken Davutoğlu'nun sağ yanında eşi Sare Davutoğlu, sol yanında ise genç bir partilinin oturduğu gözlendi.

Bu genç siyasetçinin Gelecek Partisi'nin 21 yaşındaki en genç Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar olduğu öğrenildi.

İsmail Günaçar kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? - Resim : 2
İSMAİL GÜNAÇAR

İsmail Günaçar, 12 yaşında üniversiteye girip, 17 yaşında mezun oldu.

İsmail Günaçar kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi İsmail Günaçar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.