Sen mi FETÖ'cüsün ben mi?

Rıdvan Dilmen tarafından FETÖ'cü ilan edilen İsmail Er, konuyla ilgili açıklama yaptı. Dilmen'in geçmişte "FETÖ abileriyle fotoğrafları var" diyerek canlı yayında suçladığı Hürriyet muhabiri, adalet önünde hesaplaşacaklarını söyledi.

Rıdvan Dilmen'in dün akşam NTV'de yaptığı olay yaratan açıklamaların yankıları sürüyor. Dilmen tarafından FETÖ'cü olmakla suçlanan Hürriyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri İsmail Er, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

ADALET ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ

Twitter hesabından açıklamalar yapan Er, Dilmen'in Zaman gazetesine verdiği eski bir röportajı gündeme getirerek "Sen mi FETÖ'cüsün ben mi?" diye sordu.

Sen mi FETÖ'cüsün ben mi?

DİLMEN FETÖ'YÜ MÜ SAVUNDU?

Er, Dilmen'in "şike süreci"nde Zaman gazetesine verdiği röportajda, bunun bir "cemaat operasyonu" olmadığını savunduğu görüşleri paylaştı. Söz konusu gazete küpüründe, Dilmen'in "Hizmet eden insanların bu konularla ilgisi olduğunu düşünmüyorum" şeklinde ifadeleri yer alıyor.

15 TEMMUZ FOTOĞRAFLARI

15 Temmuz darbe girişiminde halkla birlikte sokaklara çıktığını kanıtlayan fotoğraflar paylaşan Er, "İnsan iftira atarken utanır. İşine gelmeyenlerin linç kampanyasına bir üzücü haber daha... 4 sene sonra da aynı hesaplar aynı iftirayı atıyor. Değişen bir şey yok kimin ne düzeni var belli. Rıdvan Dilmen fetöyü aklamakla kalmıyor, övgüler diziyor" diyerek Eylül 2012'deki röportajdan alıntılar yaptı.

İsmail Er ayrıca, NTV canlı yayınına paylaşım iddialara cevap vermek istediğini ancak kanalın kendisini yayına bağlamadığı bir videoyu da takipçileriyle paylaştı.

Sen mi FETÖ'cüsün ben mi? ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen NTV FETÖ ismail er
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.