İsmail Demirci'nin ihanetine uğradığı iddia edilen Hande Soral'dan flaş hamle

Beyaz TV'de Bircan Bali ve Seren Serengil'in sunumuyla ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında bir iddia ortaya atıldı. Son dönemde magazin kulislerinde konuşulan 'Ünlü oyuncu hamile eşini aldattı' dedikodusundaki kişilerin Hande Soral ve İsmail Derimci olduğu öne sürüldü. İddiaların ardından sessizliğini koruyan Hande Soral, eşiyle birlikte Instagram hesabından paylaştığı mutluluk pozuyla haberleri yalandı.

Şarkıcı ve sunucu Alişan’ın iki çocuğunun annesi ve oyuncu eşi Buse Varol'un bir otelde yemek yerken, ünlü bir oyuncunun hamile eşini aldattığını iddia etmesinin üzerinden Bircan Bali ve Arto'dan da çarpıcı iddialar geldi.

 

Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, hamile bir ünlü oyuncunun kendisi gibi ünlü olan eşi tarafından aldatıldığını iddia etti. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali ve Arto’nun iddiasına göre İsmail Demirci hamile olan eşi Hande Soral'ı aldattı. Bircan Bali açıklamasında "Seçenekler o kadar az ki akla bir Hande geliyor" dedi.

İsmail Demirci'nin ihanetine uğradığı iddia edilen Hande Soral'dan flaş hamle

Kısa sürede gündem olan konuyla ilgili sosyal medya kullanıcıları habere "Kadın hamile böyle şeyler çıkarıp üzmeyin" yorumunda bulundular.

İDDİALARIN ARDINDAN MUTLULUK POZU YAYINLADI

Çıkan bu dedikoduların ardından 2017 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı İsmail Demirci'den erkek bebek bekleyen 37 yaşındaki oyuncu Hande Soral sosyla medyadan eşiyle birlikte olduğu sarmaş dolaş bir kareyi paylaşarak haberlerin yalan olduğu yönünde bir göndermede bulunmuş oldu. Konu ile ilgili sessizliğini koruyan Soral mutluluk pozu ile iddiaları yalanladı.

İsmail Demirci'nin ihanetine uğradığı iddia edilen Hande Soral'dan flaş hamle

İsmail Demirci'nin ihanetine uğradığı iddia edilen Hande Soral'dan flaş hamle ile ilgili etiketler Hande Soral İsmail Demirci Bircan Bali Arto Seren Serengil Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.