İsmail Çataklı'dan Özgür Özel'e tepki: "Namussuzluğun da bir sınırı var"

CHP'li Özgür Özel, İBB'ye başlatılan terör soruşturmasın perdelemek için hedefine İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'yı aldı. İsmail Çataklı, Özel'in gerçek dışı iddialarına sert tepki gösterdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İBB'ye yönelik terör soruşturmasının hemen ardından kardeşi hakkında iddialarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"NAMUSSUZLUĞUN DA BİR SINIRI VAR"

İsmail Çataklı, Özgür Özel'in yalan söylediğini vurgulayarak, "Namussuzluğun da bir sınırı var. Yargı önünde sana hayatının en büyük bedelini ödeteceğim." dedi.İsmail Çataklı'dan Özgür Özel'e tepki: "Namussuzluğun da bir sınırı var"

 

"GELİR HERKES GİBİ ADALETE HESABINI VERİR"

Çataklı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Biz yedi kardeşiz. Altısı yurt dışındaydı, biri dönüş yaptı, diğerlerinin en eskisi 34 yıl olmak üzere yurt dışındalar 32 yıldır yurt dışında olan biriyle ilgili bir ihbar var. Gelir, herkes gibi adalete hesabını verir. Nüfus kayıtlarımızda da her hangi bir isim değişikliği yok."

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN İBB'YE YÖNELİK TERÖR SORUŞTURMASI

İçişleri Bakanlığı, 22 Aralık'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) işe alımlara yönelik incelemesini tamamlayarak raporunu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim etmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'de 1668 kişinin veya yakınının "terörle irtibatlı ve iltisaklı" olduğunu söylemiş, bu sözler sonrasında özel teftişle görevli müfettişler İBB'yi soruşturmaya başlamıştı. İBB, işe alımlar öncesinde güvenlik soruşturmalarının sağlıklı olarak yürütülmediğini, İçişleri Bakanlığı'nın bilgi vermediğini iddia etmişti.

CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL İSMAİL ÇATAKLI'YI HEDEF ALMIŞTI

Bu gelişmeden bir gün sonra CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanlığı’nın İBB çalışanları hakkında hazırlanan dosyanın savcılığa teslim edilmesini perdelemek için yeni bir iddia ortaya atmıştı.

Özel, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya soruyorum, bakan yardımcın İsmail Çataklı'nın kardeşi FETÖ firarisi mi değil mi kardeşim? Çık de ki değil. Benim bakan yardımcımın kardeşi FETÖ firarisi değil de. Ondan sonra oturalım konuşalım. Terbiyesizliğin de bir haddi, hududu var" sözlerini sarf etmişti.

 

İsmail Çataklı'dan Özgür Özel'e tepki: "Namussuzluğun da bir sınırı var" ile ilgili etiketler Özgür Özel İsmail Çataklı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.