'PKK’nın değirmenine su taşırken zamanı şaşırmışsın'

HDP'den milletvekili seçildikten sonra istifa eden Ahmet Şık, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında AK Parti'li bir danışmanın yüksek miktarda paralarla yakalanmasına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenen Şık'a en güzel yanıtı İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı verdi. Çataklı, Şık'ın bahsettiği konuya yönelik tutuklama işleminin 10 Ocak'ta olduğunu belirterek 'PKK’nın değirmenine su taşırken zamanı şaşırmışsın' ifadesini kullandı.

İstanbul Milletvekili Ahmet Şık,  balyalar halindeki eurolarla görüntülenen AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın kuzeni ve danışmanı Ömer Şık ile ilgili bir videoyu 27 Mart'ta Twitter hesabından paylaştı.

Meclis'te AK Parti dışındaki partilere mensup milletvekillerinin danışmanlarının isyan etse hakkı olduğunu savunan Şık, aynı paylaşımı dün de retweet etti.

Bu kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun arabada kokain içerken görüntülenen Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili söylediği "Meseleyi siyasallaştırmaya çalışıyorlar" sözlerin anımsatan Şık, "Süleyman Soylu, aşağıdaki videoda yer alan görüntülerdeki balyalar halindeki paranın kimlere gittiğini, neyin karşılığı ödendiğini araştırabilir. Zaten işgal ettiği makam kendisini bununla görevlendiriyor." dedi.

İSMAİL ÇATAKLI'DAN YANIT: 10 OCAK'TA TUTUKLAMA OLDU

Şık'a yanıt ise İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan geldi. Çataklı, söz konusu kişinin 8 Ocak'ta gözaltına alındığı ve 10 Ocak'ta tutuklandığını belirterek, Şık'a sert sözlerle tepki gösterdi.

Şık'ın HDP'den milletvekili seçildiğini anımsatan Çataklı, "Birçok yasa dışı eylemin içerisinde bulunan, PKK heveslisi Ahmet Şık; Türk Polisi 8 Ocak’ta, bahsettiğin olayın ilgililerini gözaltı yaptı, 10 Ocak'ta tutuklama oldu... PKK’nın değirmenine su taşırken zamanı şaşırmışsın..." ifadesini kullandı.

 

'PKK’nın değirmenine su taşırken zamanı şaşırmışsın' ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı PKK HDP ahmet şık ismail çataklı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.