İsmail Balaban'ın nişan görüntülerinde dikkat çeken detay!

Survivor 2021'de yarışan Milli Güreşçi İsmail Balaban iletişim oyunu sonrası annesiyle konuştuç. Geçtiğimiz yıl nişanlandığı Gamze Atakan hakkında gerçeği öğrenenen İsmail Balaban'ın nişan görüntüleri ortaya çıktı.

Survivor 2021 ünlüler takımında yarışan İsmail Balaban başpehlivan olarak biliniyor. 2020 yılında nişanlandığı Gamze Atakan hakkında merak edilen detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Annesiyle iletişim oyunu sonrası konuşma fırsatı elde edilen İsmail Balaban'ın nişan görüntülerinde dikkat çeken bir detay vardı.

İSMAİL BALABAN NİŞAN GÖRÜNTÜLERİ

Batuhan ile yaşadığı tartışma ile son günlerde gündem olan İsmail Balaban, Batuhan'a ''Ben oyuncu değilim, senarist hiç değilim' demiştir. İsmail Balaban güreş sporundaki başarısıyla birçok birincilik ve çeşitli dereceler elde etmişti..

Survivor'da en çok konuşulan yarışmacılardan biri olan başpehvlian İsmail Balaban'ın duydukları izleyicileri ve ünlü ismi şok etti. Gülsüm Balaban'ın, ''Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değil hiçbir şey burada. O kız senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş oğlum. Sen bilirsin. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada.'' sözlerinin ardından İsmail adeta yıkıldı.

Survivor yarışmasının 27 Nisan 2021 akşamı oynanan İletişim ödülünde İsmail Balaban ve annesinin konuşması dikkat çekti. İzleyicilerin akıllarına İsmail Balaban'ın nişanlısı geldi. Gamze Atakan hakkında bilgiler araştırılıyor.

 

Survivor İsmail Balaban kimdir?

Survivor İsmail Balaban 1.80 metre boyundadır. Survivor iSMAİL 33 yaşındadır, 1987 yılında Antalya'da doğmuştur.

Survivor İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban'dır. Kendisi gibi yağlı güreşçi olan Turan Balaban'ın ikizidir. Türk Pehlivan olan İsmail Balaban 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinci gelerek iki kez başpehlivan unvanını kazandı. 2013 yılında Ali Gürbüz'ün doping testi pozitif çıktığı için kaybettiği başpehlivanlık finalinin 1.si ilan edildi.


İsmail Balaban'ın nişan görüntülerinde dikkat çeken detay!

Survivor İsmail Balaban'ın annesiyle olan fotoğrafı sosyal medyada beğeni rekoru kırıyor.

Survivor İsmail güreş kariyeri

2012 Kırkpınar Başaltı üçüncülüğü
2013 Kırkpınar başpehlivanlığı
2014 Kurtdereli başpehlivanlığı
2014 Kırkpınar ikinciliği
2015 Kurtdereli ikincliği
2016 Kurtdereli üçüncülüğü
2017 Kırkpınar başpehlivanlığı
2018 Kurtdereli başpehlivanlığı
2019 Elmalı Yağlı Güreşleri ikinciliği

İsmail Balaban'ın nişan görüntülerinde dikkat çeken detay! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 ismail balaban nişanlısı kim gamze atakan ismail balaban nişan görüntüleri ismail balaban survivor 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.