İsmail Balaban Survivor 2021'den sonra Başpehlivanlığı da kazandı

Survivor 2021'in kazananı İsmail Balaban, 669. düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan oldu. Balaban'ı Survivor'dan takım arkadaşları İlayda Şeker, Batuhan Karacakaya ve Aleyna Çalışkan da yalnız bırakmamıştı.

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, Antalya'nın Elmalı ilçesinde bu yıl 669.’sı düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan oldu.

İsmail Balaban Survivor 2021'den sonra Başpehlivanlığı da kazandı

Türk'ün ata sporu güreşin "ilk er meydanı" olarak kayıtlara geçen ve Elmalı ilçesindeki Recep Gürbüz Güreş Sahası'nda gerçekleştirilen organizasyonun finalinde İsmail Balaban ve Yusuf Can Zeybek karşılaştı.

Bu yılın Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni kazanan Ali Gürbüz, o güreşte finalde yendiği İsmail Koç’a 4. turda yenildi. Çeyrek finalde İsmail Balaban, İsmail Koç’u; Orhan Okulu, Yıldıray Akın’ı; Yusuf Can Zeybek, Nedim Gürel’i, Kürşat Şevki Korkmaz da Fatih Atlı’yı yenerek yarı finale yükseldi.

Yarı finalde Orhan Okulu, İsmail Balaban’la Yusuf Can Zeybek, Kürşat Şevki Korkmaz ile eşleşti. Yusuf Can Zeybek, rakibini yenerek finale yükseldi. İsmail Balaban ise puanlamaya giden müsabakada rakibi Okulu’yu yenerek finale yükseldi.

İsmail Balaban Survivor 2021'den sonra Başpehlivanlığı da kazandı - Resim : 2

İsmail Balaban ile Yusuf Can Zeybek arasında oldukça çekişmeli geçen ve 19 dakika süren final müsabakasında rakibini yenmeyi başaran İsmail Balaban başpehlivanlığı kazandı. Düzenlenen törenle kürsüye çıkan güreşçilere ödül ve madalyaları verildi.

İsmail Balaban Survivor 2021'den sonra Başpehlivanlığı da kazandı - Resim : 3

Güreşleri, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, çeşitli partilerin milletvekilleri ile çok sayıda sporsever izledi. Balaban'ın Survivor'dan takım arkadaşları İlayda Şeker, Batuhan Karacakaya ve Aleyna Çalışkan da ünlü pehlivana destek için maçları izlemeye gelmişti.

İsmail Balaban Survivor 2021'den sonra Başpehlivanlığı da kazandı - Resim : 4

 

İsmail Balaban Survivor 2021'den sonra Başpehlivanlığı da kazandı ile ilgili etiketler şampiyon ismail balaban başpehlivan survivor 2021 Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.