İsmail Balaban elendi mi? 20 Nisan Survivor eleme gününde İsmail Balaban hakkında karar verildi!

İsmail Balaban elendi mi? 20 Nisan Survivor yeni bölüm fragmanına Acun Ilıcalı'nın Survivor İsmail'e yönelik sözleri damga vurdu. Bu akşam Survivor 74. yeni bölümünde ise eleme konseyi toplanıyor. Survivor kim elendi sorusu da bu eleme konseyinden çıkacak kararla belli olacak.

20 Nisan Survivor 74. yeni bölümü bu akşam TV8'de ekrana geldi. Eleme konseyinin toplandığı Salı akşamları bir başka heyecan duyuluyor. Survivor 2021'de gidenlerin ve kalanların belirlendiği eleme konseyi gecesinde bu akşam başka bir heyecanlı konu daha var. O konu da İsmail Balaban hakkında olacak. Yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın İsmail Balaban'a yönelik sözleri yer aldı.

SURVİVOR 20 NİSAN KİM ELENDİ?

Survivor 2021'de 20 Nisan akşamı eleme heyecanı yaşanıyor. Programın sonlarına doğru belirlenecek isim adaya veda edecek. Survivor kim elendi sorusu da yanıtını bulduğunda haberimizdeki yerini alacaktır.

Survivor İsmail Balaban'a ne oldu, diskalifiye mi oluyor? Survivor 74. bölüm fragmanı izle!


İSMAİL BALABAN ELENDİ Mİ?

20 Nisan 2021 Survivor 74. bölümü eleme heyecanına sahne olacak. Acun Ilıcalı'nın İsmaill Balaban'a yönelik, "''Önemli bir konuya girmem gerekiyor. Bu konu İsmail Balaban ile ilgili. Açıkçası bizim limitlerimizi bu sezon ilk defa ciddi derecede zorladı." sözleri sonrası programın takipçileri bu akşam İsmail Balaban hakkında verilecek kararı bekliyor.

İsmail Balaban elendi mi? 20 Nisan Survivor eleme gününde İsmail Balaban hakkında karar verildi! ile ilgili etiketler Survivor ismail balaban elendi mi survivor kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.