İsmail Balaban aşk sarhoşluğundan uyandı! Sevgilisi İlayda Şeker'e görülmemiş sansür...

İsmail Balaban ile İlayda Şeker'in aşkı tam gaz devam ediyor. Magazin gündeminden düşmeyen Survivor şampiyonunun sevgilisinden isteği ağızları açık bıraktı.

Survivor 2021'de tanışan ve yarışma bittikten sonra sevgili olan İsmail Balaban ile İlayda Şeker ikilisi magazin gündeminin ilk sırasında yer almaya devam ediyor. Ancak İsmail Balaban'ın İlayda Şeker'e uyguladığı görülmemiş sansür sonrası işler değişti.

İLAYDA ŞEKER FOTOĞRAFLARINI SİLDİ!

İlayda Şeker'in İsmail Balaban ile birlikte olmadan önce verdiği cesur ve iddialı pozlarını sosyal medya hesabından kaldırdığı görüldü.

Aşk sarhoşu İsmail Balaban'ın sevgilisinden iddialı pozlarını kaldırmasını istediği iddia edildi. İsmail Balaban'ın kıskançlığı sonrası Şeker'in de profilinde bulunan iddialı pozları kaldırdığı görüldü.

İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

İlayda Şeker, kendisinden şu sözlerle bahsetmişti: "Adım İlayda Şeker, 1994 Nevşehir doğumluyum. 18 yaşına kadar ailemle birlikte Nevşehir Ürgüp'te yaşadım. Ailem hala orda yaşıyor. Daha sonra Sakarya'da üniversiteyi kazandım. Okulumu bitirdikten sonra İstanbul'a dedemlerin yanına yerleştim. Şuan çalışmıyorum."

İsmail Balaban aşk sarhoşluğundan uyandı! Sevgilisi İlayda Şeker'e görülmemiş sansür... ile ilgili etiketler Survivor İlayda Şeker ismail balaban
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.