İsmail Balaban Arka Sokaklar'a geliyor! Acun Ilıcalı izni verdi! İşte şampiyonun alacağı rol!

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'ı transfer etmek istiyor. Dizideki ayrılıklar sonrası ünlü bir ismi kadroya katılacak. Peki Survivor'ın yaratıcısı Acun Ilıcalı bu transfere ne diyor?

Arka Sokaklar 15 sezondur izleyicisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ancak son günlerde dizinin oyuncu kadrosunda yaşanan ayrılıklar izleyiciyi üzdü. Yaprak dökümü sürerken yapımcıları da bir telaş sardı. Yeni sezona ünlü isimlerle devam etmek isteyen dizi bu kez bir şampiyonun peşinde.

Yüsra Geyik ve Tekin Çoban'ın ayrılığının kesinleşmesi ve son günlerde çıkan Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'dan ayrılıyor haberleri dizinin yapımcısını da harekete geçirdi.

Arka Sokaklar 487. Bölüm İzle

İddiaya göre Arka Sokaklar gelecek sezon Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ı kadrosuna katmak istiyor. Sezon finaline doğru düşen reytingleri de göz önüne alan dizi ve kanal yönetimi İsmail Balaban ile bu düşüşü engellemek istiyor.

Survivor İsmail Balaban kimdir, kaç yaşında? Survivor İsmail Balaban  nereli, boyu ve kilosu kaç?

İsmail Balaban'ın Arka Sokaklar'da rol alacağı iddiası gündeme bomba gibi düşerken Acun Ilıcalı'nın da bu konuya nasıl baktığı merak konusu oldu.

Survivor İsmail Balaban kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 şampiyon adayı İsmail  Balaban biyografisi

Survivor'ın yaratıcısı ünlü televizyoncu Ilıcalı, Survivor kadrosundan bir ismin başka bir diziye transferine sıcak bakmazken henüz bir açıklama yapmış değil. Ancak önceki Survivor yarışmacılarının birçok dizide rol alması bu transfer için izin verebileceği iddialarını güçlendiriyor.

 

 

İsmail Balaban Arka Sokaklar'a geliyor! Acun Ilıcalı izni verdi! İşte şampiyonun alacağı rol! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Survivor ismail balaban kanal da
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.