İşletme taban puanları 2019! Başarı sıralaması!

İşletme taban puanları 2019! Ülkemizde en çok mezunu bulunan bölümler arasında yer alan işletme bölümü için adaylar araştırma yapmaya başladı. Hayal ettikleri üniversitelerde, okumak isteyen öğrenciler ÖSYM'nin açıklayacağı tercih kılavuzunu merakla bekliyor. İşte İşletme taban puanları 2019! Başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz...

İşletme taban puanları 2019Hayal ettikleri üniversitelerde, okumak isteyen öğrenciler ÖSYM'nin açıklayacağı tercih kılavuzunu merakla bekliyor. Ülkemizde en çok mezunu bulunan bölümler arasında yer alan işletme bölümü için adaylar araştırma yapmaya başladı. İşte İşletme taban puanları 2019! Başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz...

2019 İŞLETME FAKÜLTESİ TABAN VE TAVAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

2019 yılı İşletme Fakültesi puanları henüz açıklanmazken, 2018 yılının açıklanan puanları ile bireyler fikir sahibi olmaya çalışıyorlar.

2018 İŞLETME FAKÜLTESİ TABAN VE TAVAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

YKS tercihleri 17 Temmuz saat 01.15'de açıklandı. Bireyler puanlarını öğrendikten sonra tercihlerin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladılar. YKS tercihleri, 23-29 Temmuz arasında yapılacak.

 

İşletme taban puanları 2019! Başarı sıralaması! ile ilgili etiketler 2019 ÖSYM üniversite
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.