İşlerine yetişemeyen Nusret'ten radikal karar!

Tuz serpme hareketi ile adını tüm dünyaya duyuran et restoranları sahibi Nusret Gökçe, işlerine yetişmek için uçak almaya karar verdi.

Etiler'deki kendi adını taşıyan restoranının yanı sıra geçtiğimiz yıl New York ve Dubai'de de şube açarak yeme içme sektöründe patron olan ünlü etçi, sık sık yurt dışındaki mekanlarını da ziyaret ediyor.

New York ve Dubai'deki restoranlarına tarifeli uçakla giden Gökçe, iddiaya göre zamandan tasarruf etmek için 5 milyon euroya (Türk Lirası ile 24 milyon 250 bin lira) özel jet almaya karar verdi

İşlerine yetişemeyen Nusret'ten radikal karar!

12 KİŞİLİK JETİ İNCELEDİ

Geçtiğimiz aylarda Kapalıçarşı'da da bir şube açan ünlü kasabın Türkiye ile yurt dışı arasında konforlu bir şekilde uçmak için özel jet arayışına girdiği öğrenildi. Hatta iddiaya göre Gökçe, geçtiğimiz günlerde 12 yolcu kapasiteli özel bir jeti inceledi.

7 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDI

Havada da evinin konforunda seyahat etmeyi planlayan dünyaca ünlü işletmecinin özel jet için ayırdığı bütçenin ise 5-7 milyon euro arasında olduğu konuşulanlar arasında. Bütçesine ve zevkine uygun uçağı bulduğunda hemen satın almayı planlayan Gökçe'nin bu sayede hem ayağı yerden kesilecek hem de havasına hava katacak.

İşlerine yetişemeyen Nusret'ten radikal karar! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe uçak jet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.