İslami Dayanışma Oyunları'nda futbolda şampiyon Türkiye! Finalde Suudi Arabistan'ı 1-0 mağlup etti

Konya’da devam eden 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda futbolda şampiyon Türkiye oldu. U23 Milli Takımımız, finalde Suudi Arabistan'ı 1-0 yenerek altın madalya başarısı gösterdi.

U23 Milli Takımı, Konya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda Suudi Arabistan ile final maçında karşılaştı.

İslami Dayanışma Oyunları'nda futbolda şampiyon Türkiye! Finalde Suudi Arabistan'ı 1-0 mağlup etti

AY-YILDIZLILAR FİNAL MAÇINI TEK FARKLA KAZANDI

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanan finalde Suudi Arabistan ile karşılaşan ay-yıldızlılar 26’ncı dakikada Metehan’ın attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak altın madalyanın sahibi oldu.

İslami Dayanışma Oyunları'nda futbolda şampiyon Türkiye! Finalde Suudi Arabistan'ı 1-0 mağlup etti - Resim : 2

SUUDİ PRENSİ VE GENÇLİK VE SPOR BAKANI FİNALDE

Suudi Arabistan’ın gümüş madalya aldığı maçı Suudi Prensi Abdülaziz bin Türki el-Faysal ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu birlikte izledi.

İslami Dayanışma Oyunları'nda futbolda şampiyon Türkiye! Finalde Suudi Arabistan'ı 1-0 mağlup etti - Resim : 3

İHA

İslami Dayanışma Oyunları'nda futbolda şampiyon Türkiye! Finalde Suudi Arabistan'ı 1-0 mağlup etti ile ilgili etiketler Konya Türkiye Suudi Arabistan şampiyon islami dayanışma oyunları U23 Futbol Milli Takımı final maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.