Bakan Kasapoğlu: "İslami Dayanışma Oyunları büyük önem taşıyor!"

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İslami Dayanışma Spor Federasyonu (ISSF) Denetim ve Koordinasyon Kurulu Başkanı Ahmed Mohamed Foulyve ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 2021 yılında Konya’da düzenlenecek 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın hazırlıkları çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun davetlisi olarak Ankara’ya gelen ISSF Denetim ve Koordinasyon Kurulu yetkililerinin 17-19 Ekim tarihlerinde çeşitli temaslarda bulundukları bildirildi.

ISSF heyetiyle oyunların hazırlıklarına ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu, 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ISSF arasındaki iş birliğinin daha üst seviyelere çıkarılması adına verimli bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Toplantıda, İslami Dayanışma Oyunları’nın, İslam coğrafyasında kardeşliğin ve dayanışmanın arttırılmasında, İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkelerin sporcularının ve gençlerinin kültürel iş birliğinin geliştirmesinde büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, Konya’nın, organizasyonun her anlamda çıtasını daha üst seviyelere çıkaracağına dikkat çekildi.

 

Bakan Kasapoğlu: "İslami Dayanışma Oyunları büyük önem taşıyor!" ile ilgili etiketler Gençlik ve Spor Bakanlığı Konya Mehmet Muharrem Kasapoğlu islami dayanışma oyunları ISSF İslami Dayanışma Spor Federasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.