İslam'a ve peygambere çirkin saldırı

Eş cinsel yaşamları için çocukları paravan olarak kullanmaktan çekinmeyen, cinsel sapkınlıklarını masum çocukların yüzü arkasına gizlemekten gocunmayan LGBTİ, İslama ve peygamberi Hz. Muhammed'e sosyal medya üzerinden çirkin bir saldırı gerçekleştirdi. İslam'ı, peygamberi pedofil göstermeye kalkan illegal yapıya tepki yağınca Twitter hesabı kısıtlandı. LGBTİ birbirinden hadsiz paylaşımlarını rövanşist bir yaklaşımla savundu. Tepkilerin artması üzerine de hesabının ele geçirildiğini iddia etti.

Türkiye LGBTİ Birliği adlı eşcinsel hakları savunucusu adlı illegal örgüt son 24 saatte İslam'a ve Hz. Muhammed'e birbirinden iğrenç ithamlarla saldırı başlattı. 

Sadece sapkın yaşamlarını savunmakla kalmayıp, sürekli Türk ve İslam aile yapısını hedef alan illegal örgüt aşağılık paylaşımlarında İslamı ve peygamberini pedofil göstermeye kalktı. 

Eşcinsel özgürlüğüne katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösterdiği iddiası ile küçük çocukları daha cinsiyet kavramının bile farkına varamayacağı yaşlarda sapkın amaçları için eylemlerinde, afişlerinde ön plana sürmekten çekinmeyen örgüt İslamın pedofiliyi savunduğunu iddia etti. 

İslam'a ve peygambere çirkin saldırı

Hz. Muhammed'i (SAV) de bu iftira ile suçlayan örgüt ilk olarak iğrenç imalar taşıyan bir karikatür ile birlikte "İslam=pedofili" mesajı ile saldırdı. 

Sonrasında ise bununla da kalmayıp İslam ve peygamberini pedofil gösteren bir dizi tweet daha attı. 

Gelen tepkiler üzeriren örgütün sosyal medya hesabı Twitter tarafından kısıtlandı. 

İslam'a ve peygambere çirkin saldırı - Resim : 2

Ancak ahlaksız yapı bu çirkin saldırı üzerine kısıtlama getirilmesinin ardından İslamı hedef alan bu saldırısını "Müslümanlar son paylaşımlarımızı sesiz kaldıkları İslamcıların homofobik paylaşımlarının yerine saysın. Saygı bekliyorsan saygı göstermek zorundasın." sözleri ile savunmaya kalktı. 

İslam'a ve peygambere çirkin saldırı - Resim : 3

Ancak toplumun hemen her kesiminden tepkilerin sürmesinin ardından Türkiye LGBTİ Birliği adlı hesaptan yeni bir açıklama geldi. Bu açıklamanın ardından da hesap tamamen kapatıldı. 

İslam'a ve peygambere çirkin saldırı - Resim : 4

Sosyal medya hesabında Belçika merkezli olduğu görülen oluşum, internet sitesinden de hesabın ele geçirildiğini iddia ederek paylaşımlarla ilgisi olmadığını savundu. İşte yapılan o açıklama:

"Türkiye LGBTİ Birliği olarak her türlü inanca ve ideolojik görüşe saygı duyuyoruz. Twitter hesabımızda yapılan söz konusu paylaşımlar iznimiz dışında hesaba erişimi olan biri ya da birileri tarafından paylaşılmış olup yaşanan bu üzücü durumdan ötürü başta takipçilerimiz olmak üzere tüm müslümanlardan ve Türk halkından özür dileriz. Söz konusu durumla ilgili olarak Twitter hesabımıza erişimimiz şuan için söz konusu değildir. Bu nedenle ilgili paylaşımlara müdahale edememekteyiz. Bu hesabı takip etmemenizi önemle rica ederiz."

İslam'a ve peygambere çirkin saldırı - Resim : 5

#RASULULLAHAHAKARETAFFEDİLMEZ

Bu arada sosyal medyada bu çirkin paylaşımlar üzerine açılan #RasulullahaHakaretAffedilmez etiketi altında LGBTİ'ye onbinlerce tepki mesajı yağdı. Tag kısa sürede Türkiye'nin gündeminde ilk sıraya yükseldi.

İslam'a ve peygambere çirkin saldırı - Resim : 6

İSLAMI SAPKINLIKLARININ ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL GÖRÜYORLAR

LGBTİ'yi İslam ve Hz. Muhammed'e karşı bu kadar ahlaksızca bir saldırıya yönelten şey "Saygı görememek" değil elbet. 

İslam dininin pedofili gibi eşcinselliği yasaklaması, bu iki sapkınlık için de çok ağır cezalar hükmetmiş olması onları asıl çıldırtan. 

Bu nedenle son yıllarda iyice azgınlaşan ve doğrudan aile kurumunu ve toplumu ayakta tutan çekirdek yapıyı hedef alan LGBTİ en büyük engel olarak da İslamı görüyor.  

TÜRKİYE LGBTİ BİRLİĞİ NEDİR?

Türkiye LGBTİ Birliği tüzel kişiliğe sahip bir kurum veya dernek olarak yasal bir yapı değil.

2012 yılından bu yana ILGA Uluslararası LGBTİ Federasyonu’na ve 2015’ten bu yana Denge ve Denetleme Ağı’na üye olan Türkiye LGBTİ Birliği, Türkiye'de eşcinsel haklarını savunduğu iddiasıyla faaliyet gösteriyor. Yine bu doğrultuda sosyal medyada etkinlik gösteriyor.

İslam'a ve peygambere çirkin saldırı ile ilgili etiketler LGBTİ+ İslam pedofil peygamber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.