İslam Slimani (Süleymani) kimdir? Futbol hayatı ve kariyeri / VİDEO

İslam Süleymani Beşiktaş'a transfer olacak mı? Siyah beyazlı takımda Cenk Tosun'un transfer olması sonrasında forvet arayışı sürüyor. Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde söylentilerin sahibi İslam Slimani olduğu söyleniyor. Santrfor arayışlarına hız veren Beşiktaş, bir süredir ilgilendiği Islam Slimani transferinden yüksek bonservisi nedeniyle vazgeçti. Gözünü Süper Lig’in yıldızlarına çeviren Siyah-Beyazlılar, Adebayor, Eto’o, Vagner Love ve Jahovic için harekete geçti. Bu konuda adaylardan birinin de İslam Süleymani olduğu söyleniyor. Peki İslam Slimani kimdir? Hangi takımda oynuyor? İslam Slimani kaç yaşındadır?

İslam Süleymani Beşiktaş'a transfer olacak mı? Siyah beyazlı takımda Cenk Tosun'un transfer olması sonrasında forvet arayışı sürüyor. Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde söylentilerin sahibi İslam Slimani olduğu söyleniyor. Santrfor arayışlarına hız veren Beşiktaş, bir süredir ilgilendiği Islam Slimani transferinden yüksek bonservisi nedeniyle vazgeçti. Gözünü Süper Lig’in yıldızlarına çeviren Siyah-Beyazlılar, Adebayor, Eto’o, Vagner Love ve Jahovic için harekete geçti. Bu konuda adaylardan birinin de İslam Süleymani olduğu söyleniyor. Peki İslam Slimani kimdir? Hangi takımda oynuyor? İslam Slimani kaç yaşındadır? Cenk Tosun'un yerine kim gelecek?

18 Haziran 1988 doğumlu olan İslam Süleymani Cezayir vatandaşıdır. Premier League ekiplerinden Leicester City takımının formasını giymektedir. Forvet mevkinde oynayan İslam Süleymani Cezayir milli takım formasını da giymektedir.

iskam2

BEŞİKTAŞ'A GELECEK Mİ?

İslam Süleymani Beşiktaş'a transfer olacak mı? Siyah beyazlı takımda Cenk Tosun'un transfer olması sonrasında forvet arayışı sürüyor. İslam Süleymani de Beşiktaş'ın forvet transfer hedefinden olan isim olarak adı geçiyor. Santrfor arayışlarına hız veren Beşiktaş, bir süredir ilgilendiği Islam Slimani transferinden yüksek bonservisi nedeniyle vazgeçti. Gözünü Süper Lig’in yıldızlarına çeviren Siyah-Beyazlılar, Adebayor, Eto’o, Vagner Love ve Jahovic için harekete geçti.

cenk

KULÜP KARİYERİ

İslam Slimani Mayıs 2009'da, JSM Chéraga takımından 800.000 Cezayir dinarı bonservis ücreti karşılığında CR Belouizdad'a transfer oldu. İki yıllık sözleşme imzaladı. Ağustos ayında, MC Oran takımıyla yapılan lig maçında ilk defa kulübe resmi bir karşılaşmaya çıktı. İlk sezonunda 30 maçta 8 gole imza attı.

17 Mayıs 2011 tarihinde JS Kabylie takımıyla oynanan maçta ve 7-1 galibiyetle sonuçlanan lig karşılaşmasında, İslam Slimani 4 gol atarak etkileyici bir performans ergiledi. Temmuz 2011 tarihinde kulübüyle olan sözleşmesi sona erdi. Slimani, Nice ve Le Havregibi birçok Fransız kulübünün transfer girişimlerine karşın CR Belouizdad ile iki yıllık sözleşme yeniledi. Süleymani 6 Ağustos 2013 tarihinde, Portekiz takımı Sporting Clube'a transfer oldu. Fredy Montero'nun eksikliği ile Rio Ave, SC Braga, Vitoria Setubal ve Porto (Sporting 1-0 kazandı) maçlarında forma şansı buldu. Bu şansı iyi değerlendirerek 4 maçta 4 gol attı. Aralık 2013 tarihinde Yılın Cezayirli Futbolcusu seçilerek, Cezayir Altın Top Ödülünü kazandı.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

2009 yılı Ekim ayında, Abdelhak Benchikha tarafından Cezayir'deki bir haftalık eğitim kampı için Cezayir A' millî takımına çağrılan İslam Slimani, 2010 yılı Mart ayında CR Belouizdad takım arkadaşı olan ve sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkartılan Youcef Saïbi'nin yerine, Libya ile oynanacak 2011 Afrika Uluslar Şampiyonası eleme maçı için millî takım kadrosuna dahil edildi. Slimani'nin forma giyemediği maçı Cezayir 1-0 kazandı.

İslam Slimani, 26 Mayıs 2012 tarihinde Nijer ile yapılan dostluk maçında ilk kez millî takım formasını giydi. Bir hafta sonra, 2 Haziran'da 2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri kapsamında Ruanda ile oynanan ve 4-0 galibiyetle sonuçlanan maçta takımının üçüncü golünü attı. Bu gol onun ilk millî golü oldu.

islam1

İSLAM SÜLEYMANİ KİMDİR?

İslam Süleymani (Islam Slimani ), 18 Haziran 1988 tarihinde Cezayir'de doğdu. İslam Süleymani, Premier League ekiplerinden Leicester City takımının formasını giymektedir. Forvet pozisyonunda görev yapan İslam Süleymani, aynı zamanda Cezayir millî futbol takımında da oynamaktadır.

İslam Süleymani, Mayıs 2009'da, JSM Chéraga takımından CR Belouizdad'a 800.000 Cezayir dinarı bonservis ücreti karşılığında transfer oldu ve iki yıllık sözleşme imzaladı. Ağustos ayında, MC Oran takımıyla yapılan lig maçında ilk defa kulübüyle resmî bir karşılaşmaya çıktı. İlk sezonunda 30 maçta 8 gol attı.

İslam Süleymani, 17 Mayıs 2011 tarihinde, JS Kabylie takımıyla oynanan ve 7-1 galibiyetle sonuçlanan lig karşılaşmasında, 4 gol atarak etkileyici bir performans ortaya koydu. Temmuz 2011 tarihinde kulübüyle olan sözleşmesi sona erdi. Slimani, Nice ve Le Havre gibi birçok Fransız kulübünün transfer girişimlerine karşın CR Belouizdad ile iki yıllık sözleşme yeniledi.

İslam Süleymani, 6 Ağustos 2013 tarihinde, Portekiz takımı Sporting Clube'a transfer oldu. Fredy Montero'nun eksikliği ile Rio Ave, SC Braga, Vitoria Setubal ve Porto (Sporting 1-0 kazandı) maçlarında forma şansı buldu. Bu şansı iyi değerlendirerek 4 maçta 4 gol attı. Aralık 2013 tarihinde Yılın Cezayirli Futbolcusu seçilerek, Cezayir Altın Top Ödülünü kazandı.

İslam Süleymani, 2009 yılı Ekim ayında, Abdelhak Benchikha tarafından Cezayir'deki bir haftalık eğitim kampı için Cezayir A' millî takımına çağrıldı. 2010 yılı Mart ayında, CR Belouizdad takım arkadaşı olan ve sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkartılan Youcef Saïbi'nin yerine, Libya ile oynanacak 2011 Afrika Uluslar Şampiyonası eleme maçı için millî takım kadrosuna dahil edildi. Slimani'nin forma giymediği maçı Cezayir 1-0 kazandı.

İslam Süleymani, 26 Mayıs 2012 tarihinde, Nijer ile yapılan dostluk maçında ilk kez millî takım formasını giydi. Bir hafta sonra, 2 Haziran'da 2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri kapsamında Ruanda ile oynanan ve 4-0 galibiyetle sonuçlanan maçta takımının üçüncü golünü attı. Bu gol onun ilk millî golü oldu.

İslam Slimani (Süleymani) kimdir? Futbol hayatı ve kariyeri / VİDEO ile ilgili etiketler Cenk Tosun islam süleymani beşiktaşa transfer olacak mı islam slimani kimdir hangi takımda oynuyor cenk tosunun yerine kim gelecek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.