İslam Memiş Döviz Bürosuna Gitmeyin Dedi! Altın ve Dolar'da Bu Yorumu İlk Kez Yaptı

Altın ve Dolar'da korkutan senaryoyu son dönemin en çok konuşulan ismi Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıkladı. Doların ne kadar olacağı ile ilgili İslam Memiş, "Bu rakamı göremeyeceksiniz" diyerek uyardı. Peki Dolar düşecek mi, gram altın alınır mı?

İslam Memiş dolar yorumuyla yen haftanın rotasını çizdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, televizyonlardaki dolar rakamının gerçeği yansıtmadığını işaret ederek bu haftaki gelişmeleri ele aldı. Peki 17 Mayıs Dolar düşecek mi, gram altın fiyatları 17 Mayıs 2022'de ne kadar olacak? İslam Memiş Döviz Bürosuna Gitmeyin Dedi! Altın ve Dolar'da Bu Yorumu İlk Kez Yaptı.

Dolar kurundaki gelişmeleri değerlendiren İslam Memiş, televizyondaki dolar rakamlarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Ters rüzgarların eseceğini tahmin eden Memiş, doların yükselmesinin Türkiye gibi ülkelerde yaşanmasının nedeninin tüm dünyada yaşanmasından dolayı olduğunu ifade etti.

Dolar Yıl Sonuna Kadar artacak mı sorusuna da cevap veren Memiş, "2022 yılının sonuna kadar dolar artabilir. 15.55 lira olan dolar TL kuru Kapalıçarşı'da şu anda 15.5980 lira. Arada yaklaşık 5 kuruşluk bir fark var. Yani 15.55 liraya dolar satacağım diye döviz bürosuna gittiğiniz zaman böyle bir rakam göremeyeceksiniz daha yüksek bir rakam göreceksiniz." diye konuştu.

İslam Memiş Döviz Bürosuna Gitmeyin Dedi! Altın ve Dolar'da Bu Yorumu İlk Kez Yaptı

Gram altının bozdurmanız gereken fiyatı da açıklayan Altın uzmanı İslam Memiş, "Gram altın TL fiyatı ekranlarda 900 lira, serbest piyasalarda 920 lira. 900 liranın altında bozmayın, 900 liradan alacağınızı da zannetmeyin. Öyle bir rakam yok çünkü. Altının ons seviyesi ciddi bir baskılanma ve düşüş seviyesinde." dedi.

 

İslam Memiş Döviz Bürosuna Gitmeyin Dedi! Altın ve Dolar'da Bu Yorumu İlk Kez Yaptı ile ilgili etiketler Dolar İslam Memiş dolar artacak mı gram altın fiyatları 17 mayıs dolar ne kadar dolar ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.