İslam Memiş: Evi arabası olan milyoner oldu!

Altın ve para piayasaları uzmanı ve öngörüleri ile son günlerde ilgiyle takip edilen İslam Memiş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda dikkat çeken tespitler yaptı.

Bir evi ve arabası olanların milyoner olduklarını düşündüğünü söyleyen Memiş, şu açıklamaları yaptı:

YAZ ZENGİNSİN YA FAKİR, ORTASI OLMAYACAK


500 bin lira olan evin 1 milyon oldu değil mi? Çoğu kişi bunun iyi bir şey olduğunu düşünüyor. Peki evini sigorta şirketine 1 milyon olarak güncelleme yaptın mı? Aradaki sigorta tutar maliyetini öğrendin mi? Peki herhangi bir doğal felakette sana ne kadar ödeyecekler?

Rakamsal olarak 1 evi veya 1 arabası olan milyoner olduğu değil mi?

Peki önümüzdeki yıl milyonlarca insan metropol şehirlerden göç ettiğinde sormayacak mıyız 'Bu nasıl milyonerlik?' diye. Bugün nasıl finansal piyasalarda ayıklama yapıyorlarsa şehirlerde de ayıklama yapacaklar.

Sistem kuruldu. Bunan lamı cimi yok. Ya zenginsin ya fakir. Ortası olmayacak. Fiziki varlıklarına sahip çıkan ile çıkmayan arasındaki fark netleşecek.

 

 

 

İslam Memiş: Evi arabası olan milyoner oldu! ile ilgili etiketler altın ev araba
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.