İslam karşıtı PEGIDA tehditlerine devam ediyor!

Hollanda'nın Eindhoven kentinde İslam ve göçmen düşmanı PEGIDA hareketi lideri Edwin Wagensveld'in ve destekçilerinin El Furkan Camisi çevresindeki izinsiz gösterine polis müdahale etti.

Hollanda'nın Eindhoven kentinde İslam ve göçmen düşmanı PEGIDA hareketi lideri Edwin Wagensveld'in ve destekçileri bir kez daha El Furkan Camisi çevresinde izinsiz gösteri düzenlemeye çalıştı. Bölgede İslam karşıtı eylem yapan PEGIDA üyelerine çevredeki Müslümanlar ve semt sakinleri tepki göstererek yumurta fırlattı. PEGIDA izinsiz eylemini öğrenen polis bölgeye gelerek hareketin destekçisi birçok kişiyi gözaltına aldı.

İslam ve göçmen düşmanı PEGIDA hareketi lideri Edwin Wagensveld'in ve destekçilerinin Hollanda'nın Eindhoven kentindeki El Furkan Camii önünde haftalardır izinsiz gösteri yapmaya çalıştığı biliniyor.

HZ. MUHAMMED'E BÜYÜK SAYGISIZLIK

El Furkan Camisi önüne Hz. Muhammet'i temsilen elinde "İslamiyet değil, özgürlük" yazısı tutan bir şişme bebek bırakıldı. PEGIDA örgtünün daha önce de benzer saldırıları olmuştu. Ayrıca örgüt bu akşam yeniden eylem yapacağını duyurdu.

İslam karşıtı PEGIDA tehditlerine devam ediyor!

İslam karşıtı PEGIDA tehditlerine devam ediyor! ile ilgili etiketler İslam Hollanda İslamiyet İslamofobi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.