İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan Trump'a kritik uyarı!

İslam İşbirliği Teşkilatı: "Trump'ın vize yasası aşırılıkları teşvik eder"

ABD Başkanı Trump'ın, göçmenlere ve yedi Müslüman ülkeye (Irak, Suriye, İran, Sudan, Yemen, Libya ve Somali) ABD’ye giriş yasağı getirmesinin yankıları sürüyor.

Dünya genelinde tartışma yaratan karara ilişkin bir açıklama da İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan geldi. İİT, dünya genelinde büyük tepki çeken yasağın aşırıcılığa karşı verilen ortak mücadeleye zarar verdiğini belirtti.

"DAHA DA KESKİNLEŞTİRİR"

Reuters'ın haberine göre; İİT tarafından yapılan açıklamada, "Böyle seçici ve ayrımcı adımlar yalnızca aşırı grupların söylemlerini daha da keskinleştirecektir" denildi.

Açıklamada, "Bu adım şiddet ve terörizm destekçilerinin böyle kritik bir dönemde ellerini daha da güçlendirecek" ifadesi kullanıldı.

İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan Trump'a kritik uyarı! ile ilgili etiketler Trump İslam İşbirliği Teşkilatı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.