İslam düşmanı Paludan rahat durmuyor! "Her cuma Türk büyükelçiliği önünde Kur'an yakacağım"

İsveç'te Türk büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan İslam düşmanı Rasmus Paludan'dan yeni skandal açıklama geldi. İsveç basınında yer alan habere göre Paludan "Her cuma Türk büyükelçiliği önünde Kur'an yakacağım" dedi.

Danimarka ve İsveç vatandaşı olan İslam düşmanı Rasmus Paludan, Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakarak büyük bir skandala imza attı. 

NATO üyeliği için Türkiye'ye ihtiyacı olan İsveç'in alçak eyleme izin verdiği yetmediği gibi bir de polis koruması sağlamasının ardıdnan Türkiye üçlü müzakere sürecini süresiz durdurmuştu.

Tansiyon daha düşmemişken Rasmus Paludan skandalına yenilerini eklemeye hazırlanıyor. İsveç basınına konuşan Paludan, provokasyonlarını durdurmayacağını söyledi.

İslam düşmanı Paludan rahat durmuyor! "Her cuma Türk büyükelçiliği önünde Kur'an yakacağım"

RUS VE TÜRK BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE YENİ SKANDAL

İsveç'in en çok okunan gazetelerinden Aftonbladet'e konuşan Paludan, bugün skandalına yenisini ekleyecek. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da 3 adet Kur'an-ı kerim yakacağını söyleyen Paludan'ın eylemlerinin birinin cami önünde diğerlerinin de Rus ve Türk büyükelçilikleri önünde yapılacağı yazıldı.

AVRUPA SKANDALA SESSİZ

İsrail ya da kendi kutsal değerlerine zarar verildiğinde ortalığı ayağa kaldıran Avrupa'da, ifade özgürlüğü kisvesi altında Kur'an-ı Kerim yakılmasına müsaade edildiği son bir hafta içinde iki kez görülmüştü.

Aftonbladet, Danimarka'da ise Paludan'ın izne bile ihtiyacı olmadığı, 24 saat öncesinde haber vermesi halinde alçak eylemini gerçekleştirmesinde bir beis görmediğini gözler önüne serdi.

'SON OLMAYACAK' TEHDİDİ

Haberde, Paludan'ın Kopenhag'daki Türk büyükelçiliğinde Kur'an'ların yakılmasının son olmayacağına dair söz verildiği belirtildi.

 

İslam düşmanı Paludan rahat durmuyor! "Her cuma Türk büyükelçiliği önünde Kur'an yakacağım" ile ilgili etiketler İsveç Danimarka
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.