İŞKUR'dan özel sektöre en az ilkokul mezunu bekçi alımı! İşte İŞKUR bekçi alımları için başvuru şartları!

Başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir ve birçok ilde özel sektöre bekçi alımları başladı. En az ilkokul mezunu olmak şartıyla İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek bekçi alımları için başvuru şartları da belirlendi. İşte, İŞKUR bekçi alımları için başvuru şartları…

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı için bekçi alımlarını bekleyenlere İŞKUR üzerinden güzel haberler geldi. İŞKUR’un resmi internet adresi üzerinden özel sektörde bekçi olarak görev almak isteyenler Türkiye genelinde açılan bekçi alımlarına başvuruda bulunabilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bekçi alımını bekleyenler için şu anda sadece İŞKUR üzerinden ilanı yayınlanan alımlarda başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir ve birçok şehir yer almaktadır.

İŞKUR Bekçi Alımları İçin Başvuru Şartları

İŞKUR tarafından özel sektörde çalışmak için bekçi alımları başvuru şartları yayımlandı.

- T.C. vatandaşı olmak
- İlköğretim, lise, ön lisans veya lisans mezunu olmak ya da yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmak
- 18 yaşını doldurmak
- Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)
- Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımaları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

İŞKUR bekçi alımı ilanları için tıklayınız

İŞKUR'dan özel sektöre en az ilkokul mezunu bekçi alımı! İşte İŞKUR bekçi alımları için başvuru şartları! ile ilgili etiketler İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.