İŞKUR'dan özel sektöre en az ilköğretim mezunu bekçi alımı ilanı! İşte İŞKUR bekçi alımı için başvuru şartları!

2022 Ocak ayının ilk bekçi alımları başlıyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda özel sektöre yapılacak bekçi alımlarına yönelik başvuru şartları yakından inceleniyor. İşte bekçi alımı için başvuru şartları…

2022 yılının Ocak ayında bekçi alımları için özel sektörden yeni bir atak geldi. İşsiz olanlar ve yeni bir iş arayanlar için İŞKUR üzerinden yayımlanan bekçi alımı ilanları sıkı bir şekilde takip ediliyor. Adaylar için gereken başvuru şartları açıklanırken bunların yanında da özel şartlarında belirginlik kazanması oldukça sevindiriyor.

İş arayanlar şu anda EGM bekçi alım ilanını beklemeye başlarken İŞKUR üzerinden özel sektör bekçi alımları resmen açıklandı. Çeşitli iller için yapılacak olan bekçi alımı için başvuru şartları da netlik kazandı.

Bekçi Alımı Başvuru Şartları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden özel firmalar bekçi alım ilanları yayımlanmaya başlandı. Yayımlanan ilanda başvuru detayları da belli oldu.

İŞKUR'dan özel sektöre en az ilköğretim mezunu bekçi alımı ilanı! İşte İŞKUR bekçi alımı için başvuru şartları!

– T.C. Vatandaşı olmak,

– İlköğretim, Lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

– 18 yaşını tamamlamış olmak,

– Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

– Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Bekçi alım ilanları için tıklayınız...

İŞKUR'dan özel sektöre en az ilköğretim mezunu bekçi alımı ilanı! İşte İŞKUR bekçi alımı için başvuru şartları! ile ilgili etiketler İŞKUR özel sektör bekçi alımı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.