Kamuya sınavsız engelli ve eski hükümlü işçi alımı! İşte İŞKUR işçi alımı için başvuru şartları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilanda, KPSS şartsız ve sınavsız en az lise mezunu 2 engelli büro işçisi ve 1 eski hükümlü temizlik işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. İşte engelli ve eski hükümlü işçi alımı başvuru şartları…

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü’nce yayımlanan son ilanda; merkez ve ilçe tüm birimlerinde sürekli işçi olarak istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/D maddesi ve 4857 sayılı İş Kanunu ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” ile “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yararlananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri kapsamında İŞKUR aracılığıyla kura usulünce 2 engelli ve 1 eski hükümlü işçi alımı yapılacağı belirtildi.

Adaylarda Aranacak Özel Şartlar

1)- Başvuru tarihi itibarıyla18 yaşını tamamlamış 30 yaşından gün almamış olmak.

2)- Engelli Büro İşçisi ve Eski Hükümlü Temizlik İşçisi kadrosuna başvuracak adayların lise mezunu olmaları gerekmektedir.

3)- Engelli Büro İşçisi kadrosuna müracaat eden adayların ilan tarihi itibarıyla MEB veya Yükseköğretim Kurumları onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası sahibi olması gerekmektedir.

4) İlan tarihi itibarıyla Nevşehir Merkez sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. 

Başvuru Süreci

Talep şartlarını taşıyan adaylar, 17.01.2022-21.01.2022 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüklerinden/Hizmet Merkezlerinden veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden “İş Arayan” linkine T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir

Kura işleminin 28.01.2022 tarihinde saat 10:00’da Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı 119 no’lu odada yapılması planlanmış olup, herhangi bir değişiklik olması durumunda www.nevsehir.edu.tr adresinden adaylara ayrıca duyurulacaktır. Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında kuraya katılımcı alınmayacaktır. Kura çekilişi Üniversitemiz You Tube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Noter kurasına katılacakların isim listesi, kura tarihi, yeri, saati ve sonuçları www.nevsehir.edu.tr adresinden ayrıca duyurulacaktır.

İlan için tıklayınız

Kamuya sınavsız engelli ve eski hükümlü işçi alımı! İşte İŞKUR işçi alımı için başvuru şartları! ile ilgili etiketler İŞKUR Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi personel alımı engelli işçi alımı başvuru şartları eski hükümlü işçi alımı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.