İŞKUR'dan büyük destek: Hangi öğrenciye ne kadar ödenecek?

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla hükümet akademik çalışması başarılı bulunan öğrencilere destek verecek. Buna göre lisans öğrencilerine 2 bin 500 lira, yüksek lisans öğrencilerine 5 bin lira, doktora öğrencilerine de 7 bin 500 lira destek sağlanacak.

İŞKUR'UN mesleki eğitim kursları, işbaşı eğitim programlarından geçen yıl 423 bin kişi yararlanırken bu kez hükümet çalışma hayatı ve istihdam alanındaki akademik çalışmaları için lisans öğrencilerine destek verecek.  

 Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı gençlerin istihdam konusundaki fikirlerini teşvik için İŞKUR aracılığıyla "Akademik Çalışma Programı"nı devreye aldı. Program, lisans, yüksek lisans, doktora programı öğrencileri tarafından hazırlanacak olan akademik çalışmaları teşvik etmek, çalışma hayatı ve istihdam alanına katkı sağlamak amacı taşıyor.

EN AZ 2 BİN 500 LİRA

Akademik çalışması başarılı bulunan lisans öğrencilerine 2 bin 500 lira, yüksek lisans öğrencilerine 5 bin lira, doktora öğrencilerine de 7 bin 500 lira destek sağlanacak.

YARIN AKŞAM SÜRE DOLUYOR

Öğrencilerin bu destekten yararlanmak için başvuru süresi yarın akşam doluyor. Başvuru için bölüm sınırlaması yok.

İŞKUR'dan büyük destek: Hangi öğrenciye ne kadar ödenecek? ile ilgili etiketler İŞKUR Öğrenci üniversite akademik öğrenci destek hükümet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.