İŞKUR TYP okullar hizmetli ve güvenlik alımı başvuruları ne zaman başlıyor?

İŞKUR 2021 TYP başvuru yap! Toplum Yararına Programlar kapsamında her yıl İŞKUR tarafından gerçekleştirilen personel işçi alımları yeniden gündeme geldi. Peki, 2021 TYP başvuruları ne zaman başlıyor? İşte, TYP başvuru şartları…

İŞKUR 2021 TYP başvuru tarihleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Gerek okullarda gerekse çeşitli kurumlarda Toplum Yararına Programlar kapsamında personel işçi alımları yapılıyor. Bu bağlamda 2021 İŞKUR TYP başvuruları ne zaman başlıyor sorusuna cevap aranıyor.

İŞKUR 2021 TYP NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İŞKUR TYP alımları için henüz bir açıklama gelmedi.

İŞKUR TYP BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

- Kuruma kayıtlı işsiz olmak

- 18 yaşını tamamlamak

- Emekli ve malul aylığı almıyor olmak

- Öğrenci olmamak

TYP kapsamında istihdam edilen adaylar farklı alanlarda istihdam edilmekte olup bu alanlara yönelik açılacak olan yeni ilanlar İŞKUR tarafından belirlenmektedir. 2020 yılında pandemi sebebi ile bir çok alımlarda kısıtlanma yapılmış olup özellikle okulların açıkmaması nedeni ile Toplum Yararı Programı adı altında alımlar yapılmadı. Ancak yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte Milii Eğitim Bakanlığında yeni alımların yapılması ön görülmektedir.

Şu anki koronavirüs tablosuna ve normalleşme sürecine bakıldığında ise yeni alımların Eylül 2021 yapılması bekleniyor.

İŞKUR TYP okullar hizmetli ve güvenlik alımı başvuruları ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler İŞKUR başvuru typ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.