İŞKUR Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev alacak pide ve lahmacun ustası arıyor! İşte başvuru şartları!

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev almak üzere en az ilkokul mezunu pide ve lahmacun ustası alımı yapılacağı belirtildi. İşte aranan şartlar ve başvuru tarihi…

İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilanda; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü Polisevi Büro Amirliği Polis Sosyal Tesisleri Restoran kısmında görev almak üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu.

18 yaşını tamamlamış ve en az ilkokul mezunu olan pide ve lahmacun ustası arandığı İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda dikkat çeken detay oldu.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Personel Alımı

1) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,

2) 18 yaşını tamamlamış olmak,

3) Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

4)  Hamuru elle yoğurma, gramajlara bölme ve şekillendirme yapabilecektir.

5)  Pideyi ve lahmacunu pişirerek yan garnitür ürünlerini servise hazır hale getirecektir.

6)  Tırnak pide ve lavaş yapabilecektir.

7)  Konya Usulü Etli Ekmek (bıçak arası) yapabilecektir.

8)  Doğalgazlı fırın kullanabilecektir.

9) Fırını ve ihtiyaç duyulan teknik malzemeleri kullanabilecek şekilde hazır tutacaktır.

10) Ekip içerisinde uyumlu çalışabilecektir.

11) Kullanmış olduğu malzemelerin bakım ve temizliğini yapabilecektir.

12)  Zorunlu olmamakla birlikte ;

18-a Izgara Kebap (Adana , Urfa vb ..) işleyebilen

18-b Yaprak döner ,Kıymalı  Kırmızı et döner açabilen takabilen adaylar tercih sebebidir.

13 ) En az asgari ücret uygulanacaktır.

14) Mesai saatlerinde kurum şartlarına uyacaktır.

15) Başvuru sayısının talep edilen sayının dört katının aşması durumunda; Evraklarını eksiksiz olarak teslim ederek kura çekimine katılmaya hak kazanan adayların   Noter aracılığı ile 08.03.2022 tarihinde saat 10:00 – 11:00 arasında  Karabaş mahallesi Belde sokak No:3 Kocaeli Polis Sosyal Tesislerinde kura çekimi yapılacak olup; https://www.kocaeli.pol.tr/   adresinden asil ve yedek aday listeleri yayınlanacaktır.

16) Noter aracılığı ile yapılan kura çekiminde oluşturulacak adayların isim listesi https://www.kocaeli.pol.tr/ adresinden duyurulacak olup;  belirtilen yer ve zamanda oluşturulan komisyon tarafından sözlü ve uygulamalı mülakat yapılacaktır.

17) Başvuru sayısının talep edilen sayının dört katının aşmaması durumunda adaylar müracaatlarında belirtikleri iletişim yoluyla davet edilecek; https://www.kocaeli.pol.tr/ adresinden duyurulacak olan yer ve zamanda oluşturulan komisyon tarafından sözlü ve uygulamalı mülakat yapılacaktır.

18)Mülakata girmeye hak kazananların listesi, mülakat yeri ve tarihi  https://www.kocaeli.pol.tr/ adresinde yayınlanacak olup ayrıca yazılı ve sözlü tebligat yapılmayacaktır.

19) Mülakatı kazanan adayların işe alınma aşamasında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce yapılacak güvenlik arşiv soruşturmasında engel teşkil edici, sakıncalı durumunun bulunmaması şartı aranacaktır.

Gereken Belgeler

1) En Az Bir Yıl Tecrübeli pide ve lahmacun ustası olacaktır.(Sgk prim dökümü ile belgeleyecektir.)

2 ) Adaylar sağlık problemi olmadığını  sağlık raporu ile belgeleyecektir.

3) En az İlköğretim mezunu olduğunu gösterir belge, diploma vb. ibraz edecektir.

4) T.C Kimlik kartı fotokopisi sunulacaktır.

5) Adli Sicil Kaydı belgesi sunulacaktır.

6) Adaylar özgeçmiş ve iletişim bilgilerini belirtir Cv sunacaklardır.

Başvuruların 28 Şubat 2022 tarihinde https://www.kocaeli.pol.tr adresi üzerinden bizzat yapılacağı en geç 3 Mart 2022 tarihine kadar da 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapılabileceği belirtildi.

İŞKUR Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev alacak pide ve lahmacun ustası arıyor! İşte başvuru şartları! ile ilgili etiketler İŞKUR Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Pide ve lahmacun ustası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.