İŞKUR IBAN Kaydetme Nasıl Yapılır? İŞKUR kısa çalışma ödeneği IBAN güncelleme Ekranı

İŞKUR IBAN kaydetme Nasıl Yapılır?İŞKUR kısa çalışma ödeneği IBAN güncelleme Ekranı Milyonlarca kişi kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşını alabilmesi için İŞKUR IBAN kaydetme sayfasını araştırıyor. İŞKUR sisteminde kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşı alabilmek için IBAD kaydetme yapmanız gerekiyor. IBAN numaranızın güncel olması yeterli. Peki İŞKUR IBAN kaydetme ekranı nedir? IBAN kaydetme nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

İŞKUR IBAN kaydetme Nasıl yapılır? İŞKUR kısa çalışma ödeneği IBAN güncelleme Ekranı  IBAN kaydetme İŞKUR sayfası milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. İŞKUR IBAN kaydetme nasıl yapılır sorusu, kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşı alacak olan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. IBAN numaranızın İŞKUR sayfasında güncel olması gerekiyor. Peki İŞKUR IBAN kaydetme ekranı nedir, IBAN kaydetme için İŞKUR sayfasına nasıl gidilir? İşte yanıtı...

 İŞKUR IBAN KAYDETME EKRANI NEDİR? İŞKUR kısa çalışma ödeneği IBAN güncelleme Ekranı

İŞKUR'un e-şube sayfası olan https://esube.iskur.gov.tr/ adresine giriş yapıldıktan sonra karşınıza çıkan "IBAN bilgilerinizi girmek veya güncellemek için tıklayınız." sekmesine tıklayın. Akabinde karşınıza çıkan ekranda bilgilendirmeler ve en altta ise IBAN kutusu yer alıyor. Beyan bilgilendirmelerini okuyup "Yukarıdaki metni okudum kabul ettim." onay kutusunu işaretledikten sonra IBAN bilgilerinizi kaydedebilirsiniz.

İŞKUR IBAN Kaydetme Nasıl Yapılır? İŞKUR kısa çalışma ödeneği IBAN güncelleme Ekranı

İŞKUR IBAN kaydetme nasıl yapılır?

Duyuru şu şekilde:

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda kırmızı ile belirtilen kısma tıklayın ve İBAN bilgilerinizi güncelleyin.


PTT Kart sahibiyseniz ödemeniz bu hesaba yapılacaktır.

PTT Kart hesabınız yoksa kendi adınıza açılmış banka hesabınıza ait IBAN numarasını bildirmeniz halinde ödemeniz bu hesaba yapılacaktır.

Kimlik bilgileriniz ile IBAN numaranızın uyuşmadığı durumlarda ödemeniz PTT şubelerinden yapılabilecektir.

Sadece kendi banka hesabınıza ait IBAN numarasını kaydediniz.

Sadece kendi banka hesabınıza ait IBAN numarasına ödeme yapılır.

IBAN 26 karakterden oluşmalıdır.

IBAN 'TR' ile başlar ve sayılarla devam eder. Boşluk içermez.

IBAN kaydetmek için aşağıdaki kutuyu doldurunuz ve 'IBAN Kaydet' düğmesine basınız.

IBAN silmek için 'IBAN Sil' düğmesine basınız. Kayıtlı IBAN'ınız silinir.

İŞKUR IBAN KAYDETME İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR IBAN Kaydetme Nasıl Yapılır? İŞKUR kısa çalışma ödeneği IBAN güncelleme Ekranı - Resim : 2

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NEREYE YATAR?

Kısa çalışma ödeneğinin, işsizlik maaşında olduğu gibi PTT'den kimlik beyanı ile teslim alınabileceği bekleniyor. Ayrıca PTT'ye gitmeden internet üzerinden beyan edilen İBAN bilgilerine ödeme yatırılabiliyor. Sonuçlar çalışanların İŞKUR ekranına girilmeye başlandı.

İŞKUR IBAN Kaydetme Nasıl Yapılır? İŞKUR kısa çalışma ödeneği IBAN güncelleme Ekranı ile ilgili etiketler İŞKUR işsizlik maaşı IBAN kaydetme kısa çalışma ödeneği kayıt ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.