İŞKUR hastanelere ilkokul mezunu ATT, sekreter, ambulans şoförü, hasta kayıt kabul görevlisi personel alımı

İŞKUR tarafından yapılan duyuruda en az ilkokul mezunu olmak şartı ile hastanelere personel alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR hastanelere ATT, Anestezi teknikeri, ambulans şoförü, sekreter, hasta danışmanı, yaşlı bakımı elemanı, temizlik personeli, klinik destek elemanı, hasta kayıt kabul görevlisi kadrolarında personel alımı için başvuru bilgileri bulunmakta.

Hastanelere en az ilkokul mezunu olmak şartı ile personel alımı yapılacağı İŞKUR tarafından duyuruldu. Boş kadrolar için yapılacak olan personel alımları ve başvuru bilgileri, alım yapılan şehirler ile başvuru adımları da açıklandı. İŞKUR üzerinden yapılan duyuruda en az ilkokul mezunu olmak şartı ile hastanelere personel alımı yapılacağı belirtildi. Personel alımlarının ATT, Anestezi teknikeri, ambulans şoförü, sekreter, hasta danışmanı, yaşlı bakımı elemanı, temizlik personeli, klinik destek elemanı, hasta kayıt kabul görevlisi olacağı belirtildi.

İŞKUR hastanelere ilkokul mezunu ATT, sekreter, ambulans şoförü, hasta kayıt kabul görevlisi personel alımı

İŞKUR üzerinden yapılan duyuruda en az ilkokul mezunu olmak şartı ile hastanelere personel alımı yapılacağı ifade edildi. ATT, Anestezi teknikeri, ambulans şoförü, hemşire, sekreter, hasta danışmanı, yaşlı bakımı elemanı, temizlik personeli, klinik destek elemanı, hasta kayıt kabul görevlisi kadrolarına yapılan personel alımları başvuru bilgileri haberimizde.

İŞKUR HASTANE PERSONEL ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

İŞKUR hastanelere ilkokul mezunu ATT, sekreter, ambulans şoförü, hasta kayıt kabul görevlisi personel alımı ile ilgili etiketler İŞKUR Hastane personel alımı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.