İŞKUR evde takma tırnak paketleme işiyle ayda 2.000 TL maaş! İşte evde tırnak paketleme başvuru!

İŞKUR, sunduğu evde paketleme işi olanaklarıyla özel sebeplerden dolayı iş yaşamına atılamayan kadınların ek kazanç sağlamasına yardımcı olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, evde ek iş ile para kazanmak isteyen vatandaşlar, takma tırnak paketleme ile ayda 2.000 TL'ye kadar ek gelir elde edebiliyor. İşte, İŞKUR evde takma tırnak paketleme başvuru...

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı son dönemlerde, ek kazanç sağlayarak ailesine destek olmak isteyen ev hanımları evde paketleme işlerini araştırıyor. Bu çerçevede evde paketleme işi yaparak para kazanmak isteyenler evde paketleme iş ilanlarını araştırıyor. 

Bu kapsamda, İŞKUR evde takma tırnak paketleme işi ile dar gelirli ailelere destek olamaya devam ediyor. Böylece vatandaşlar günlük, haftalık ve aylık olarak düzenli bir gelir elde edilebiliyor.

İŞKUR evde takma tırnak paketleme işiyle ayda 2.000 TL maaş! İşte evde tırnak paketleme başvuru!

EVDE TAKMA TIRNAK PAKETLEME İŞİ KAZANCI 

Evde takma tırnak paketleme işi yaparak aylık 2000 TL civarında kazanç elde edebilirsiniz. Evde takma tırnak paketleme işinde yapılması gereken tek şey firmaların size getireceği takma tırnakları paketlerine yerleştirmek ve bu paketleri düzenli bir şekilde kapatıp kolilere koymak. 

Başta ev hanımları olmak üzere günümüzde pek çok vatandaş artık evde yapılabilecek ev işerine başvuruyor ve bu yöntemle güzel paralar kazanarak ev ekonomisine destek verebiliyor. Maddi desteğin yanı sıra evde paketleme işlerinin en büyük avantajı da yapılan işin evde olması, patron, usta ve çırak gibi unsurların yer almamasıdır.

İŞKUR evde takma tırnak paketleme işiyle ayda 2.000 TL maaş! İşte evde tırnak paketleme başvuru! - Resim : 2

EVDE TAKMA TIRNAK PAKETLEME NASIL YAPILIR?

İŞKUR evde iş imkanı fırsatından yararlanmak isteyen ev hanımları ilgili ilanın yayımlanması ile beraber kendilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek İŞKUR evde ek iş başvuru formu dolduracak.

Bu formu doldurulurken formu dolduran ev hanımının eğitim sertifika belgeleri ve belgeleri meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek. Bunun ardından iş başvuru formu dolduran kadının cep telefonu ve iletişim bilgileri kayıt edilecek.

Sonrasında tek yapmanız gereken, firmalar tarafından size gönderilen takma tırnakları paketlemek ve düzgünce kolilere yerleştirip teslim etmek.

İŞKUR EVDE TAKMA TIRNAK PAKETLEME İŞİ TELEFON NUMARASI VE BAŞVURU FORMU

Sizlerde evde takma tırnak çayıpaketleme işini yaparak daha fazla gelir elde etmek istiyorsanız Google gibi çeşitli arama motorları üzerindenfirmalara ulaşarak iletişime geçebilirsiniz. Diğer taraftan İŞKUR'un evde ek iş ilanları sayfalarını da inceleyebilirsiniz. Başvuru formlarına da bu şekilde ulaşabilirsiniz.

 

 

İŞKUR evde takma tırnak paketleme işiyle ayda 2.000 TL maaş! İşte evde tırnak paketleme başvuru! ile ilgili etiketler İŞKUR evde paketleme başvuru formu İŞKUR evde paketleme işi evde tırnak paketleme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.