İŞKUR evde paketleme işiyle ev hanımlarına ayda 1.500 TL maaş! İşte İŞKUR evde paketleme başvuru!

İŞKUR, Türki'ye istihdamın korunmasına yönelik başta kadınlar olmak üzere çeşitli sebeplerden dolayı çalışma hayatına atılamayan vatandaşları dikkate alarak evde paketleme işi projelerini uygulamaya devam ediyor. Bu kapsamda ev hanımları, İŞKUR güvencesiyle ayda 1.500 TL kazanma fırsatı yakalıyor. İŞKUR evde paketleme işiyle ev hanımlarına ayda 1.500 maaş! İşte detaylar...

Evde paketleme işi yapmak isteyenlerin, adreslerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Ayrıca kayıttan önce ise İŞKUR evde ek iş başvuru formunu doldurmak gerekiyor. Başvuru yapanların eğitim sertifika belgeleri İŞKUR meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek.

İŞKUR EVDE PAKETLEME İLE GÜNDE 3-4 SAAT ÇALIŞMA, AYDA 1.500 TL MAAŞ

Paketleme işi geldiğinde ise İŞKUR başvuranın cep telefonuna mesaj göndermektedir. Farklı el işleri için gelen teklifi kabul eden kadınlar evde 3-4 saatlik çalışmalar ile bin liranın üzerinde gelir elde edebilirler. 

Yapılabilecek evde paketleme işleri:  evde kına paketleme, evde nikah şekeri yapma, poşet katlama, mandal montajı, takı tasarımı, bitki çayı paketleme, evde sabun yapma, tırnak kutulama ve cetvel seti hazırlama gibi işler yapılacaktır.

İŞKUR evde paketleme işiyle ev hanımlarına ayda 1.500 TL maaş! İşte İŞKUR evde paketleme başvuru!

İŞKUR EVDE PAKETLEME BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR evde iş imkanı fırsatından yararlanmak isteyen ev hanımları ilgili ilanın yayımlanması ile beraber kendilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek İŞKUR evde ek iş başvuru formu dolduracak.

Bu formu doldurulurken formu dolduran ev hanımının eğitim sertifika belgeleri ve belgeleri meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek. Bunun ardından iş başvuru formu dolduran kadının cep telefonu ve iletişim bilgileri kayıt edilecek.

Ardından sisteme giren iş bilgileri sürekli olarak oluşturulan havuzda uygun nitelikleri olan kadınlarla eşleştirilecek ve bu kadınlara SMS ile kısa mesaj gönderilerek işler gönderilecek. Ev hanımı bu işleri yaptıkça iş başı para kazanacak.

Yapılan her iş başına para ödemesi yapılacak. Kadınlar bu işler sayesinde günde 3-4 saat çalışacak ve ayda minumum 1000 lira maksimum 1500 lira ek gelir kazanma hakkı elde edecekler. Bu sayede hem ekonomik özgürlüklerini kazanacaklar hem de aile ekonomisine katkıda bulunacaklar.

 

İŞKUR evde paketleme işiyle ev hanımlarına ayda 1.500 TL maaş! İşte İŞKUR evde paketleme başvuru! ile ilgili etiketler İŞKUR evde paketleme işi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.