İŞKUR evde ek iş ile ev hanımları ve emeklilere dev kazanç! İşte İŞKUR evde paketleme için başvuru

Ev hanımları tarafından sürekli arayış içerisinde olunan İŞKUR evde ev iş fırsatları ile ekonomik anlamda zorluk çeken aileler evde paketleme işleri sayesinde bütçelerine katkı sağlıyor. Eğer sizde evde ek iş arıyorsanız artık doğru yerdesiniz. İşte, İŞKUR evde paketleme işçisi başvuru formu…

Başta ev hanımları olmak üzere yaz tatiline giren öğrenciler, emekliler ve işsiz olup iş arayanlar ya da ek gelir için bu işi yapmak isteyenler evde ek iş fırsatları sunan firmaları takip etmektedir. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere Türkiye’nin hemen hemen bütün illerinde evde paketleme işçisi aranmaktadır.

Peki ama İŞKUR evde paketleme işleri nelerden oluşmaktadır? Evde ek iş için başvuru şartları nelerdir? İŞKUR evde ev iş başvuru formu nasıl doldurulur?

İŞKUR Evde Paketleme İşi Başvuru

İŞKUR evde paketleme işçisi olmak için değişik evde ek iş fırsatları bulunmaktadır. Bunlardan en dikkat çekenler arasında evde sabun paketleme ve yaz tatili içerisinde olduğumuz şu günlerde evde kına paketleme işleridir.

✔ Evde sabun paketleme işçisi
✔ Evde maket bıçağı paketleme işçisi
✔ Kına paketleme işçisi
✔ Çorap paketleme işçisi
✔ Kürdan paketleme işçisi
✔ Telefon kılıfı paketleme işçisi
✔ Evde cımbız paketleme işçisi
✔ Lateks eldiven paketleme işçisi
✔ Cetvel paketleme işçisi
✔ Mendil paketleme işçisi
✔ Saat pili paketleme işçisi
✔ Evde ıhlamur paketleme işçisi
✔ Tel toka paketleme işçisi
✔ Yara bandı paketleme işçisi
✔ Pipet paketleme işçisi
✔ Küpe arkası paketleme işçisi
✔ Evde karanfil paketleme işçisi
✔ Tütün paketleme işçisi
✔ Düğme paketleme işçisi
✔ Evde çakmak taşı paketleme işçisi
✔ Evde takı paketleme işçisi
✔ Zımba makinesi paketleme işçisi
✔ Nikah şekeri paketleme işçisi
✔ Dezenfektan paketleme işçisi
✔ Kostüm paketleme işçisi
✔ Havlu paketleme işçisi
✔ Tütsü paketleme işçisi
✔ Süpürge torbası paketleme işçisi
✔ Vida paketleme işçisi
✔ Bulaşık süngeri paketleme işçisi

İŞKUR evde ek iş ile ev hanımları ve emeklilere dev kazanç! İşte İŞKUR evde paketleme için başvuru

İŞKUR Evde Paketleme İşi Nasıl Yapılır?

Evde paketleme işi için birçok yeni fırsat bulunmaktadır. Evde ek iş İŞKUR üzerinden olduğu kadar fason firmalar aracılığı ile de yapılmaktadır. İŞKUR üzerinden evde paketleme işçisi arayan firmalar size hangi ürünü paketlemek istediğinizi size iletecektir. Paketleme işi için lazım olacak ambalajlarda size gönderilecektir. Sizlere ayrıca nasıl bir paketleme yapacağınızda anlatılacaktır.

Ancak firmanın belirttiği tarihlerde ürünleri teslim etmeniz gerekmektedir. Düzgün bir iş çıkarmak istiyorsanız fazla paketleme işi almamanız önerilmektedir. Firmalar zamanında teslim ettiğiniz işler için mutlaka size geri dönüş yapacaktır.

İŞKUR Evde Ek İş Başvuru Nasıl Yapılır?

Öncelikle size en yakın İŞKUR binasına gidin. Kendinize bir meslek danışmanı bularak evde paketleme işi yapmak istediğinizi söyleyin. Hemen ardından da kişisel bilgileriniz ile birlikte iletişim bilgilerinizi eksiksiz olarak tamamlayın.

Bu zamana kadar olan iş tecrübelerinizden mutlaka bahsedin. Size en uygun olan mevcut bir paketleme işi olup olmadığını sorgulayın. Yoksa da mutlaka beklemede kalın. İŞKUR evde paketleme işçisi ilanları için firmaların takipte kalın.

İŞKUR E-Şube üzerinden de evde paketleme iş ilanları da bulabilirsiniz. Üstelik İŞKUR’un web sitesini kullanmakta oldukça basit.

İŞKUR evde ek iş ile ev hanımları ve emeklilere dev kazanç! İşte İŞKUR evde paketleme için başvuru - Resim : 2

İŞKUR Evde Ek İş Ücretleri 2022

İŞKUR üzerinden alacağınız evde paketleme işi konusunda ayda en az 1000 TL’de 6000 TL’de kazanabilirsiniz. Yani siz ne kadar verimli çalışırsanız kazancınızda buna bağlı olarak o kadar artar. Yarı zamanlı olarak 5-6 saat kadar çalışırsanız kazancınız 3000 TL civarlarında olacaktır. Ancak benim paraya çok ihtiyacım var diyorsanız da günde 10-12 saat kadar çalıştığınız takdirde ayda 6000 TL’ye kadar kazanç sağlayabilirsiniz.

Evde ek işleri ailecek yaptığınız takdirde de kazancınız buna bağlı olarak artış gösterecektir. Ancak evde paketleme işlerinde sigorta girişi olması asla mümkün değildir. Ve bu kesinlikle unutulmamalıdır.

İŞKUR Evde Paketleme İşi Başvuru Formu 2022

İŞKUR E-Şube web sayfası üzerinden en üst kısmında çıkacak olan yerlere sizden istenilen bilgileri eksiksiz olarak girin. İŞKUR evde paketleme işlerine başvuruda bulunabilmek için web sitesi üzerinden profil kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İŞKUR evde ek iş fırsatları için tıklayınız

 

İŞKUR evde ek iş ile ev hanımları ve emeklilere dev kazanç! İşte İŞKUR evde paketleme için başvuru ile ilgili etiketler İŞKUR Evde ek iş evde paketleme işi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.