İŞKUR bekçi alımı başvuru! Bekçi alımı hangi illerde

İŞKUR Bekçi alımı ilanları yayınlandı. 2020 İŞKUR bekçi alımının hangi illerde olduğunu ve başvuru şartlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

İŞKUR üzerinden bekçi alımı ilanları açıldı. Özel firmalarda çalışmak üzere İŞKUR bünyesinde bekçi alımı başvuruları başladı. Bekçi alımların hangi illerde yapılacağı ve başvuru şartlarının ne olduğu İŞKUR tarafından vatandaşların erişimine açıldı.

Ülkemiz genelinde EGM tarafından yayınlanması beklenen bekçi alımları konusunda ilk adım İŞKUR'dan geldi. İŞKUR resmi internet sitesinden yayınlanan ilanlarda bazı illerde bekçi alımı yapılacağı duyuruldu.

2020 EGM bekçi alımı başvurularının ne zaman başlayacağı konusunda bekleyiş devam ederken 15 ilde İŞKUR üzerinden özel firmalar bünyesinde bekçi alımlarının yapılacağı ve başvuru şartları netlik kazandı.

2020 İŞKUR BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan özel şirketler bekçi alımı ilanlarında genel başvuru şartları kesinlik kazandı.

- T.C. Vatandaşı olmak,

- En az ilköğretim olmak üzere Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

- Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

BEKÇİ ALIMI HANGİ İLLERDE OLACAK?

Kocaeli
İstanbul
İzmir
Ankara
Edirne
Tekirdağ
Aksaray
Balıkesir
Mersin
Bursa
Afyonkarahisar
Antalya
Hatay
Konya
Manisa

İŞKUR BEKÇİ ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR bekçi alımı başvuru! Bekçi alımı hangi illerde ile ilgili etiketler İŞKUR bekçi alımı Bekçi alımı başvuru şartları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.