İşkenceyle öldürülmüştü! Vahşette yeni gelişme var...

Diyarbakır'da yaşayan 8 yaşındaki Muhammed Veli Dümez geçtiğimiz çarşamba günü akşam saatlerinde kaybolduktan bir gün sonra metruk bir binada perişan halde bulunmuştu. İşkence edildiği belirlenen küçük çocuk hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak ölürken, dayısı ile halası gözaltına alınmıştı. Bugün soruşturma ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

Muhammed Veli Dümez vahşice öldürülmesinin ardından cinayetle ilgili gözaltına alınan dayısı adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Gözaltında tutulan halanın sorgusuna ise devam edildiği öğrenildi. 

METRUK BİNADA BULUNDU

Olay, geçtiğimiz çarşamba günü Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Başalan Mahallesi'nde yaşandı.

8 yaşındaki Muhammed Veli Dümez, akşam saatlerinde kayboldu. Aile fertleri tarafından yapılan arama çalışmaları sonucunda küçük çocuk, ertesi gün harabe bir evde işkence edilmiş vaziyette bulundu.

Küçük çocuk kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

VAHŞİ CİNAYETE 2 GÖZALTI

Olayın ardından geniş çaplı inceleme başlatan güvenlik güçleri, Muhammed Veli Dümez’in dayısı V.T. ve halası H.T.’yi gözaltına alarak emniyete götürdü.

Zanlılardan V.T., ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Gözaltında tutulan hala H.T.’nin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

İşkenceyle öldürülmüştü! Vahşette yeni gelişme var... ile ilgili etiketler Diyarbakır polis cinayet işkence metruk bina hala dayı Muhammed Veli Dümez
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.