İşkenceyle öldürülen Şen kardeşlerin ölümünde cinsel ilişki iddiası

Hatay'da işkence ile öldürülen Şen kardeşlerin cinayeti, Müge Anlı'nın programında yeniden gündeme geldi. Can çekişirken jandarmaya verdiği yanıtların görüntüleri yayınlanan Mehmet Şen, o gece bakıcı Emel ile ilişkiye girdiğini ve kendisini bu hale ağabeyinin getirdiğini söyledi. Ancak hala akıllarda soru işaretleri kaldı.

Hatay'da 80 yaşındaki Hüseyin Şen ve 83 yaşındaki Mehmet Şen kardeşler, 8 Ekim 2020 tarihinde evlerinde işkence edilerek öldürülmüştü. Kardeşlerin ailesi Müge Anlı'ya başvurarak katil veya katillerin yakalanmasını istedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde, işkence gecesinin ardından hastaneye kaldırılan Mehmet Şen'in yaşam mücadelesi veririken jandarmaya verdiği ifadenin görüntüsü yayınlandı. Sorulara göz ve dudak işaretleriyle yanıt veren Mehmet Şen, o gece bakıcı Emel ile cinsel ilişkiye girdiğini ve kendisini bu hale ağabeyi Hüseyin Şen'in getirdiğini söyledi. Şen, cinayet sebebinin de aşk olduğunu ifade etti.

"BAHÇE DEMİRİNİ KİM KESTİ?"

Videonun yayınlanmasının ardından Müge Anlı, "İki kardeş birbirini bu hale getirdiyse bahçenin demirini kim kesti? Evdeki telefonlar nerede? Emel Hanım'ın o gece yaşananları duymaması mümkün değil. Parmakları kesilinceye kadar işkence gören iki kardeşin sesini hangi uykuya yatarsanız yatın duymamanız mümkün değil" dedi.

 

İşkenceyle öldürülen Şen kardeşlerin ölümünde cinsel ilişki iddiası ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Mehmet Şen Hüseyin şen Şen kardeşler cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.